Kisalföld logö

2018. 04. 21. szombat - Konrád 11°C | 24°C Még több cikk.

Garanciában javítják a korlátot a győri Szigethy Attila úton

Szerencsére szó sincs fémgyűjtőkről, nem azért tűnt el egy korlátelem az úton. Olvasónk kérdésére reagált a városi útkezelő szervezet szóvivője.


Győrben a Szigethy Attila út végén nincs egy éve, hogy korlátokat helyeztek el (a felüljáró előtt). Most pedig kezdik visszabontani, mert rozsdásodik. Én azért kíváncsi lennék arra a számlára milyen festék van elszámolva? És vajon ki vette át ezt az elfuserált munkát? Azt, hogy ki fizette, tudom, a győri adófizetők. Az egyik korlátot egy éjjel kitörte egy autós, reggelre már elvitték a "fémgyűjtők" K. E.
A panaszra Máthé-Tóth Péter, a városi útkezelő szervezet szóvivője válaszolt. "Szerencsére szó sincs fémgyűjtőkről, mert mi kértük a javítást. A polgármesteri hivatal beruházásában tavaly átadott kerékpárút korlátjai mind a Szent Imre úton, mind a 821-es számú főúton erősen rozsdásodni kezdtek télen.

A hibás kivitelezést jeleztük a megrendelőnek, kivitelezőnek, és kértük a garanciális javítás elvégzését. Ez látható most.


Úgy kértük a javítást, hogy szakaszosan távolítsák el a korlátelemeket, melyeket hidraulikus emelővel távolítanak el az aszfaltból. Ezzel egy időben történt egy baleset, a sérült korlátelemet elszállíttattuk" – fogalmazott a szakember.

Olvasóink írták

 • 6. Mankapunka 2013. július 29. 16:55
  „Tényleg, ez mióta a Szigethy Attila út, kedves tudósító? Egy újabb páciens, aki össze-vissza agyal, de egy deka sütnivalója sincs a dolgokhoz.”
 • 5. tiktak 2013. július 29. 15:07
  „Talán jobban megérte volna tűzihorganyozni, akkor 50 év múlva sem rozsdásodna. Nem biztos, hogy az olcsó az olcsóbb. Aki így kérte annak kellene a javítás költségeit fizetni. Legközelebb tudná, hogy mi az érték-árarány.”
 • 4. ATX 2013. július 29. 15:03
  „Pár elítélt a helyszínen is szívesen lefestené. Mint például a Magyar úti óvoda kerítését tavaly... Addig sem a kóterban senyvednének és még skubizhatnák is a lányokat...”
 • 3. urbaniastapista 2013. július 29. 14:28
  „#1.
  Már tavaly ősszel rozsdásodott. Átvenni sem lett volna szabad.”
 • 2. robotzsaru 2013. július 29. 14:20
  „ez mióta a Szigethy Attila út?? <moderálva>”
 • 1. ombi 2013. július 29. 13:11
  „Én még arra is kíváncsi volnék, személy szerint ki volt az, aki a korlát készítésére olyan kócerájnak adta a megbízást, amelyik még egy vascsövet sem tud úgy lefesteni, hogy egy legalább egy évig ne verje ki a rozsda!
  A bicikliút is hasonló minőségben készült?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tarlótűz: átadás után azonnal bevetették az új tűzoltóautót Darnózselin - fotók

Falunapon adták át az új tűzoltóautót Darnózselin. Az első bevetésre nem sokat kellett várni: aznap… Tovább olvasom