Női vízilabda

2024.04.30. 09:15

Ob I – Bennmaradást érne egy újabb győzelem

Az UNI Győr-GYVSE vasárnap drámai csatában, ötméteresekkel legyőzte a Szentest, ezzel pedig kiharcolta a harmadik mérkőzést a női ob I rájátszásában. Mindez azt jelenti, hogy kedden 19 órakor újra Szentesen száll vízbe a győri csapat.

Kisalföld.hu

Legutóbb nagy csatát vívott egymással a két csapat.

Fotó: Ábrahám Erika

A párharc győztese biztosan bennmarad, és a 7. helyért folytathatja. A vesztes a 9. hely megszerzésével biztosíthatja helyét az élvonalban.

Hargitai Attila edző így nyilatkozott arról, hogyan készülnek a mindent eldöntő találkozóra: – Nagyon várjuk a keddet, egy teljes napunk van felkészülni. Természetesen a vasárnapi meccsről is beszélünk, hiszen hibák most is voltak, ezeket szeretnénk kijavítani, illetve minimalizálni. Most is minden mindegy alapon megyünk neki a mérkőzésnek, ugyanazt az elszántságot várom, mint vasárnap, meglátjuk, mindez mire lesz elég. Nyilván most mi utazunk, ez nekünk hátrány, de ilyenkor ennek nem szabad számítania.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában