Nosztalgia foci is lesz

2024.04.30. 13:16

Nem telik futball nélkül az ünnep - Hétközi meccseket és öregfiúk-gálát is rendeznek

Bár ünnep lesz, több futballmeccset is rendeznek a héten, kedden és szerdán is.

Kedden a vármegyei II. osztály, Mosonmagyaróvári csoportjában 17.30 órakor MITE–Bősárkány találkozó lesz, szerdán a vármegyei III. osztály, Győri B csoportjában 11 órakor kezdődik a Bágyogszovát–Enese mérkőzés. Ugyancsak szerdán a Mosonmagyaróvári csoportban, 17 órakor a MITE II–Győrzámoly bajnokit rendezik. 

Május 1-jén öregfiúk gálát tartanak a győri DAC-stadionban. A nosztalgia-mérkőzésen a kék-fehérek szerdán 11 órakor a Jobaháza hasonló korosztályú csapatát fogadják. A meccs beharangozója alapján a Pápai úti pályára kilátogató DAC-drukkerek újra láthatják játszani a régi kedvenceiket, többek között a Czetti testvéreket, Keszei Jánost, Szakály Bálintot, a két szuper kapust, Kocsis Imrét és Nagy Kornélt, Fajkusz Lászlót, Reizer Norbertet, Tóth Balázst, Kutich Pétert, Szalai "Berger" Pétert, Alföldi Zoltánt, Tuifel Pétert, Varga "Simonsen" Gábort. Az szervezők szerint Csollány Imre, Horváth Dénes, Kun Ferenc és Füzi Géza pedig a harmadik félidőre állnak majd készen.
Megyei futballal kapcsolatos hír, hogy vármegyei II. osztály Soproni csoportjában az alapszakaszt ugyan valóban megnyerte, a Rábatamási még nem bajnok, csoportjában ugyanis rájátszás dönt majd az aranyéremről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában