Kisalföld logö

2017. 11. 22. szerda - Cecília 4°C | 11°C Még több cikk.

Csokikba zárt szeretet Kapuváron

A kapuvári ÍzvadÁSZOK amatőr főzőcsapat csatlakozva a Remény Leukémiás Gyermekek Alapítvány felhívásához, csokigyűjtésbe kezdett, és közel húsz kiló édességet juttatott el, a beteg gyermekeknek.

A részletekről Magyar László beszélt.

- Nem áll távolt tőlünk a jótékonykodás, hiszen júniusban az árvízkor például száznegyven adag gulyást főztünk és szállítottunk el Mecsérre, a gáton dolgozóknak.Ugy gondolom, hogy a szeretet adása nem pénz kérdése, hiszen egy kedves szóval egy kézfogással, vagy éppen egy tábla csokival is kifejezhetjük szeretetünket embertársaink iránt.

Olvasva a Remény Alapítvány felhívását, azonnal elhatároztuk, hogy mi mindenképpen küldünk csokit a beteg gyermekeknek, de azért az internet legnagyobb közösségi portálján felhívtuk az ismerőseink figyelmét a kezdeményezésünkre.

Nagyon sokan, álltak az ügyünk mellé, magánszemélyeken túl, országgyűlési képviselő, Kapuvár polgármestere és alpolgármesterei, óvodai, iskolai, munkahelyi közösségek.

Fotó: Tudósító
Fotó: Tudósító


Kértük, hogy a csoki mellé, egy kis levelet is mellékeljenek, amelyben gyógyulást kívánnak a beteg gyermekeknek, talán ez is erőt ad a gyógyulásban annak aki olvassa, hogy egy olyan helyről, amelynek eddig talán még a nevét sem hallotta, Kapuvárról is szorítanak az ő gyógyulásáért.
Megható volt számomra, hogy olyan óvodás gyermekek akik még nem ismerik a betüket, rajzokkal fejezték ki érzéseiket beteg gyermektársuk iránt. Én ugy érzem, ha csak egyetlen gyermeknek sikerül akár pár percre is feledtetni a betegségét és örömet csalni az arcára, fáradozásunk már nem volt hiába való - zárta Magyar László .

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Átadták a Szigetköz Fáját

A zord időjárás ellenére Darnózselin ünnepélyesen átadták a "Szigetköz Fája" faszobor-kompozíciót a… Tovább olvasom