Kisalföld logö

2017. 03. 25. szombat - Irén, Irisz 7°C | 12°C Még több cikk.

VV 4 - Alekosz maradt a Villában, lemosta Gombit

Szombat este az okostojás és a szépfiú csapott össze. Alekosz maradt, Gombi mehet haza.

22.00 - A szavazás lezárulta után kiderült: Alekosz 71 százalékot kapott, Gombi 29 százalékkal szerénykedhet. Neki véget ért a VV4.

21.15 - Alekosz a stúdióban Balázsnak elmondta, hogy nagyon kevés időt tölt a stúdióban, ezért szeretné arra fordítani azt a kevés időt, hogy felmérje a felhozatalt. Balázs kérdésére elmondta, hogy Olivér távozása után egy hétig nem találta a helyét, de utána erőt merített a szelleméből.

Gombi többször került mélypontra Villaléte alatt, de sok barátot is szerzett, és a stúdióban elmondta, hogy Olivért is a barátjának tartja annak ellenére, hogy dühös rá. Alekosz szerint Gombi enyhe befolyásoltság alatt állt, amikor őt hívta ki Párbajozni.

Részletek >>

Korábban
- A Párbajra készülő Szépfiút kiborította, hogy Olivér bekiabált Alekosznak a NekedValó adása alatt. A pénteki NekedValóban a Párbajozók lehetőséget kaptak arra, hogy élőben beszéljenek ellenfelük pártfogóival. Alekoszt Gombi bátyja, Ernő kérdezte, de közben hallható volt Olivér hangja is, amin az esemény után két órával borult ki Gombi. Nem akarta megcsinálni a feladatát és Bécinek üvöltözött, megígérte, hogy megbosszulja a bátyjával szembeni tiszteletlenséget.

Míg gombi üvöltözött, Alekosz megírta a villa himnuszát.


Olvasóink írták

  • 1. xverax 2011. február 26. 22:54
    „király, bár most sem kaptak fegyvert a párbajhoz:-((((”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

VV 4 - Alekosz megírta a Villa himnuszát - Videó

A ValóVilág Okostojásának bevitték saját szintetizátorát is a tökéletes komponálás érdekében. Tovább olvasom