Kisalföld logö

2017. 11. 25. szombat - Katalin 4°C | 14°C Még több cikk.

Viszik, mint a cukrot: Stahl újabb 10 milliókkal gazdagodik

Óriási fogást csinált a népszerű tévészakács, Stahl Judit: a válságban piacra dobott újságját viszik, mint a cukrot - adta hírül a Bors.
Stahl Judit a tévé és a könyvpiac után a lapkiadás területén is sikerrel megvetette a lábát. Judit gondolt egy merészet, és a válság közepén kiadott egy nevével fémjelzett recept és életmódmagazint. Úgy tűnik, megérte kockáztatni, az első szám ugyanis óriási sikernek bizonyult.

– A gazdasági válság miatt minden az ellen szólt, hogy pont most induljunk egy új lappal. Mégis úgy éreztem, legalább meg kellene próbálni, még akkor is, ha nem lesz nyereséges. Teljes egészében magunk finanszíroztuk, rengeteget dolgoztunk vele. Most készítjük az őszi-téli számot és a karácsonyi különkiadást – mondta Stahl Judit a Borsnak. Lapunk szakértője hozzávetőleges számításokat végzett, melyekből kiderül, hogyha egy 595 forintba kerülő példány árából levonjuk az áfát, plusz 200 forintot a terjesztésért, 150 forintot a gyártásért, 50 forintot pedig az újságírók és a fotósok honoráriumára, valamint egyéb költségekre, darabonként 167 forint tiszta haszon marad.

Ha ezt beszorozzuk negyvenezerrel, az eddig eladott példányszámmal, akkor 6 680 000 forintot kapunk. S ehhez a hirdetési bevételeket hozzá sem számoltuk.

Olvasóink írták

 • 7. AranyKözépút 2009. augusztus 29. 10:49
  „Az a gáz a Stahl Judit -félékkel, hogy csak kapcsolatai miatt tudjék ilyen sokra vinni. Ezer nála jobb, szebb, tehetségesebb ember tudná ezt csinálni, de jobban-szebben-finomabban:), de ők nem jutnak szóhoz, nem kapnak lehetőséget, hisz akkor a Judit félék kinek kellenlnek?! Valóban ez a szóbeszéd kerng kedves píszí és rasszista ellenes pártiak!, ez a szóbeszéd kering, hogy a zsidók, buzik zárják a kört: ha hatalomba kerülnek, csak a maguk fajtát engedik be... utánanézhetünk, hogy mi ennek az alapja és ha ez cáfolható, akkor tényleg nem értelme a rasszizmusnak....de akiket én ismerek, ott sajnos nem tudom cáfolni....nah jó étvágyatT”
 • 6. Babill 2009. augusztus 27. 12:21
  „Mi újat tud írni?
  Eddig megjelent könyvei sem fogynak már, aki eddig vette, már nem vesz többet.”
 • 5. suellen 2009. augusztus 27. 11:33
  „Rajtam egy fityinget sem keres, azt garantálom.”
 • 4. antilibsi 2009. augusztus 26. 23:15
  „Ha megveszik, hát megveszik a könyvét. Ez teljesen legális üzletnek tűnik. Végülis senki fejéhez nem nyomnak fegyvernek látszó tárgyat, hogy így kényszerítsék felesleges pénzének elköltésére. Teljesen normális dolog, ha pénzt keres vele. Hogy milyen ember a magánéletben, az nem ide tartozik. Szerintem legalábbis.”
 • 3. viperetta335 2009. augusztus 26. 20:49
  „Még soha sehol nem láttam,hogy vinnék mint a cukrot ezt a jó drága és amúgy nem egy nagy szám újságot.Úgyhogy nem tudom,hol volt "óriási siker".
  Hát igen,a gyerekcsinálási ügye elég gusztustalan volt,akkor ábrándultam ki belőle.Meg még tetézte a sok Nigellától lopott recepttel.Úgyhogy én nem nézem és nem olvasom.”
 • 2. JÓZSINÉNI 2009. augusztus 26. 19:37
  „Gyereket is okosan "szerzett". Mivel a férje nemzőképtelen,elküldte külföldre dolgozni. Közben itthon úgytett,mintha szakított volna a párjával. Mikor terhes lett egy szegény" áldozattól " és megszületett a várvavárt gyermek újra egy pár lettek. Persze meglehetett volna ezt máskép is csinálni,de akkor az idő és a pénz is fogyott volna..”
 • 1. Ten 2009. augusztus 26. 17:22
  „Jobban ért a haszonszerzéshez mint a konyhaművészetekhez!
  Mert zsidó!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Átlépte a bűvös határt az internetpenetráció

Fél év alatt 3 százalékpontot nőtt a 15-69 éves hazai lakosságon belül az internetezők aránya, így… Tovább olvasom