Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

Vérdíjat tűzött ki a soroksári gyilkosra az áldozat férje

A Soroksáron meggyilkolt Krisztina férje 200 ezer forintot ajánl annak, aki a tettesek nyomára vezeti a rendőröket.
A Soroksáron meggyilkolt Kardosné Gyurik Krisztina férje 200 ezer forintot ajánl annak, aki a tettesek nyomára vezeti a rendőröket. Azok után jutott erre, hogy csütörtökön tanúként ismét kihallgatták, majd a család telkén házkutatást tartottak - írja a borsonline.hu.

Az utolsó, tavaly augusztusi nyaralásunkról kérdeztek megint – nyilatkozta Kardos Lajos a Borsnak. A tanúként kihallgatott Kardos Lajos egy év távlatából nem emlékszik erre az esetre. Arra viszont igen, hogy amikor a munkahelyén néha nem érte el a feleségét, mindig értekezleten volt. A nyomozók azt is kérdezték, hogy tudott-e arról a férj, amikor felesége egy-egy napot szabadságon volt. Igenlő választ kaptak.

– Számomra egyértelmű, hogy változatlanul nagy erőkkel nyomoz a rendőrség, és maximálisan számít a férj segítségére – nyilatkozta Parti Ágnes, a férfi ügyvédje. – Tegnap arra a döntésre jutottam, hogy írok egy levelet Papp Károly országos rendőrfőkapitánynak. Arra kérem, fontolja meg nyomravezetői díj kitűzését.

– Én pedig 200 ezer forintot felajánlok annak, aki a rendőrséget bármely ismert telefonszámon információval segíti a tettes vagy tettesek kézre kerítésében – tette hozzá Kardos Lajos. Hangsúlyozta: senki ne őt keresse, ő nem nyomoz, döntésével a rendőrség munkáját szeretné segíteni.

Kardosné Gyurik Krisztinát szeptember 25-én este futás közben támadták meg, vélhetőleg több tettes végzett vele. Kezét-lábát összekötözték, majd zsineggel megfojtották. A bicikliúttól néhány méterre találtak rá a holttestére.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kitiltották a Google Glasst a Comic-Con vetítéseiról

Ez az első alkalom, hogy a terméket szó szerint megnevezik a tiltott eszközök listáján a San Diego-i… Tovább olvasom