Kisalföld logö

2017. 02. 20. hétfő - Aladár, Álmos 0°C | 9°C Még több cikk.

Nézők produkcióival színesítik az Eurovíziós Dalfesztivált

A részvételhez énekelni vagy táncolni kell, majd a produkciót feltölteni a netre.
A műsort a világban követő nézőket is bevonja az idei koppenhágai Eurovíziós Dalfesztivál showműsorába a házigazda dán közszolgálati tévétársaság (DR).

A részvételhez énekelni vagy táncolni kell, majd a produkciót feltölteni a netre. A webkamerával rendelkező vállalkozó kedvű nézők a JoinUs.dk oldalon felénekelhetik a tavalyi győztes dal, az Emmelie de Forest által előadott Only Teardrops egy tetszőleges részét. A feltöltött produkciókból egy nagyszabású virtuális kórusmű készül, amelyet a május 6-i első elődöntő showműsorában mutatnak be - szerepel a verseny honlapján."Egyik legfontosabb célunk, hogy az embereket közelebb hozzuk egymáshoz, ehhez kapcsolódik az idei verseny központi jelmondata, a Join Us (Csatlakozz hozzánk!) is. Most mindenkit meghívunk, hogy énekeljen vagy táncoljon a showban" - mondta Jan Lagermand Lundme, az idei show irányítója.

A táncosok nemcsak virtuálisan, hanem személyesen is ott lehetnek a koppenhágai versenyen. Nekik egy tetszőleges produkciót kell a JoinUs.dk-ra feltölteni, közülük a legjobbakat kiválasztják, ők élőben mutathatják be tánctudásukat a május 8-i második elődöntő showműsorában. A szervezők számukra természetesen repülőjegyet biztosítanak Koppenhágába, illetve szállást a verseny idejére.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pénzért interjúzott volna a drogcsempész, megszállta a rendőrség a tv-székházat

A nő exkluzív interjút adott volna arról, hogyan kapták el négy kilogramm marihuánával a… Tovább olvasom