Kisalföld logö

2018. 07. 19. csütörtök - Emília 18°C | 27°C Még több cikk.

Jön a Tömény történelem második évada

Folytatódnak a spicces történelmi mesék a Comedy Centralon.
A magyar történelem sorsfordító vagy éppen kevésbé ismert eseményeit alternatív nézőpontból megközelítő Tömény történelem második évada szeptember 22-én debütál a humorcsatornán.

A tizenhét részből álló szériát Spáh Dávid rendező jegyzi, hazánk hírességei pedig poharat ragadnak, hogy némi alkohol segítségével gondoljanak újra egy- egy történelmi sztorit és meséljék el saját, hajmeresztőbbnél hajmeresztőbben szórakoztató verziójukat, melyeket aztán nagyszabású díszletek között, korhű jelmezekben, józan színészek adnak elő, hang nélkül, szájszinkronnal, tátogva.
 

A premierepizódban Badár Sándor és Papp Szabi, a Supernem frontembere tömény ihletettségben világít rá Jókai Mór elhamarkodott forradalmának és Kinizsi Pál fergeteges karrierjének történelemkönyvekből kimaradt történetére.
 
A további epizódokban pedig olyan mesélők áldozzák fel józanságukat a történelmi hiteltelenség kedvéért, mint Fluor Tomi, Anger Zsolt, Felcser Máté, Kamarás Iván, Ganxsta Zolee vagy a legújabb stand-up generáció tagjai. A kifacsart históriákat pedig közkedvelt sztárok, többek között Gryllus Dorka, Trokán Nóra, Rezes Judit, Nyári Dia, Kamarás Iván, Árpa Attila, Anger Zsolt és Gáspár Tibor keltik életre.
 
Tömény történelem 2. évad
Premierepizód szeptember 22-én 22.00-kor a Comedy Central műsorán

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ősi kenut hozott a felszínre az Irma hurrikán

Ősi kenut hozott a felszínre az Irma hurrikán
A kenut még vizsgálják, ám már felfedeztek rajta festékmaradványokat és egyszerű szögek nyomát,… Tovább olvasom