Kisalföld logö

2017. 12. 12. kedd - Gabriella 5°C | 14°C Még több cikk.

Játsszon és nyerjen jegyet a Gospel Star Mass Choir koncertre!

Játsszon velünk és nyerjen belépőjegyet a Gospel Star Mass Choir előadására!

A GYÖKÉR

DI Pastor Jon olyan nagy lelkesedéssel vette tudomásul azt, hogy fia, Johnny K. Palmer bejutott Ausztria tehetségkutató versenyén a „Starmania"döntőjébe, hogy elhatározta egy kórus megalapítását. Így, ő lett a Gospel állandó Star tagja, hiszen Ausztria szerte nagy népszerűségnek örvend. Ő ugyan Budapesten született, de származásának sokszínűsége jól kiszolgálja azt az ízlést, ami egy ilyen szereptől elvárható: szülei Jamaicából és Etiópiából jöttek Európába. A kórus vegyes összetétele eleve lebontja a nemzeti és felekezeti korlátokat.
Mindkét országban már több helyen is szerepeltek. Legfrissebb élményük a Save the World díjátadó gáláján volt, amit Michael Jackson emlékére rendeztek és ők kísérték zenével Jermaine Jacksont.

A Gospel Star Mass Choir küldetésként éli meg azt, hogy olyan fórumot hozzon létre, ahová bárki jöhet, aki odaszánt, vidám éneklésben akar részt venni. Ezek a dalok azt az örömhírt hordozzák, hogy Jézus Krisztus, halálával és feltámadásával mindenki számára megoldást hozott. Éppen ezért, hangulatuk magasztos, ami a hétköznapok fölé emel és egy magasabb életminőségre buzdít. 

- Tudjuk, hogy világszerte sokan képviselik énekükkel ezt a műfajt, így e színskálát a legmagasabb szinten gazdagítani törekszünk Magyarországon, Ausztriában és bárhol a világon - kezdte beszélgetésünket a Gospel Star Mass Choir egyik frontembere, majd hozzátette: "ma az örömből van legkevesebb az emberek között; legtöbbször azért, mert nem tudják, hogy milyen kincseket és lehetőségeket takar életük. Ebben szeretnénk segíteni. Amikor a zenével azonosulunk, akkor a benne rejlő erőt vesszük át, és ha ez az élet forrásából fakad, akkor biztos, hogy gyógyulást és vigasztalást hordoz."

Helyszín és időpont:
Győr, Evangélikus Öregtemplom (Petőfi tér 2)
2009. december 20. 16 óra

Nagyobb képért kattintson ide!
Nagyobb képért kattintson ide!


A nagyszabású koncertre most a kisalfold.hu olvasói is nyerhetnek jegyet. Csupán egy kérdésre kell jól válaszolnia és a helyes megfejtést beküldenie címünkre! Ajándékként egy lemezt is kisorsolunk!


Mi a Gospel Star Mass Choir küldetése?

1. Küldetésként éli meg a zenélést.

2. Küldetésként éli meg a klubbokba járást.

3. Küldetésként éli meg azt, hogy olyan fórumot hozzon létre, ahová bárki jöhet, aki odaszánt, vidám éneklésben akar részt venni.

A helyes megoldásokat beküldők között 5 darab jegyet és CD-t-t sorsolunk ki.

A válaszokat a kertics.dia@kisalfold.hu e-mail címre várjuk, 2009. december 18-ig. Kérjük, hogy az emailban a tárgy mezőben tüntesse fel a következőt: "GOSPEL".

A nyertesek névsorát december 19-én (szombaton) délelőtt közzétesszük oldalunkon.
 

A szerencsés nyertesek a jegyeket és a CD-t a helyszínen, a pénztárnál személyi igazolvány felmutatásával vehetik át!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A zöld szemű szörnyeteg

Adott esetben akár gyógyszerrel is kezelhető az, akinek már veszélyezteti párkapcsolatát a… Tovább olvasom