Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Hírzárlat a válás ügyében! - Liptai szeximázs

Bombaként robbant a hír: válságba került Liptai Claudia és Gesztesi Károly házassága - A páros hírzárlatot rendelt el az ügyben. Liptait a rossznyelvek összefüggésbe hozták Kucsera Gáborral és Kovács Áronnal is.

Gesztesi Károly a házasságuk megromlásáról szóló hírekre úgy reagált: a válással kapcsolatban hírzárlat lépett életbe, a magánéletéről most nem szeretne nyilatkozni.

Liptai Claudia szintén kitért a kérdések elől. Az internetes fórumokon vitatkozók között akad, aki tudni véli, hogy Gesztesi utódja Kucsera Gábor lett, de Kovács Áronnal is összefüggésbe hozták Liptait. Áron nevetségesnek találta a vádakat, de annyit elmondott: Claudia démoni imázzsal rendelkezik, akinek mindenki áldozatul esik, aki vele dolgozik. Kucsera Gábor tegnap kikapcsolta a telefonját - adta hírül a Napi Ász.

A korábban mindig harmonikusnak látszó szerelem állítólag kihűlt, az utolsó lökést pedig az adta, hogy Liptai Claudia másfél hónapra Afrikába utazott, A sztárok a fejükre estek kalandjáték forgatására, ahol Kovács Áron és ő műsorvezetőként tevékenykedett.

A kajakos Kucsera Gábor a sztárcsapat tagjaként vett részt a kalandtúrán, meg is nyerte a versenyt. A hírek szerint a csinos sztár napról-napra jobban nézett ki a kamerák előtt, s ez a féltékenységet is felerősítette a párjában, Gesztesi Károlyban.

Claudia jó pár kilóval könnyebben, csinosan tért haza, s alig várta, hogy karjába zárhassa két és fél éves kislányukat, Pankát, akinek a hiánya igen megviselte. Később azonban beszámolt róla, a gyermeke kifejezetten apás lett az idő alatt, hogy nem látták egymást.

Meglepte, hogy lánya már nem fogad szót úgy neki, mint régen, és a kéréseit elengedi a füle mellett. Liptai Claudia úgy érezte, mindent újra kell építenie Pankával. Lányuknak, aki Liptainak az első, Gesztesinek viszont a negyedik gyermeke, szeretett volna testvért is a házaspár - legalábbis korábban ez volt tervben.

Most azonban már az is kérdésesnek, látszik, együtt maradhat-e a színész páros.

Olvasóink írták

22 hozzászólás
12
 • 22. satan 2009. január 29. 19:34
  „Jézusom... Liptai mint szex-ideál ??? ÉSZNÉL vagytok ?? Ha erős fogyásban volt is, még akkor is HÁROM "vágás" volt a bugyi alatt, és a zsír már mindenhol kibuggyant... Milyen mellekről beszéltek ??? MOST kb.: köldökig érhet... RÉÉÉGEN jó nő volt , csak az RTL Klub főnökeinek kellene már nyilatkozni, hogy az orosz porszívókat is legyőzte a kis Klaudia....bárhol-bármikor-bárkinek letérdelt a kuki elé, csak főnök legyen....”
 • 21. viperetta335 2009. január 29. 09:05
  „Hát aki elmegy és meghallgatja Zámbóékat,meg is érdemli őket...
  Erre már örök homály borul,hogyan halt meg az a rusnya Jimmy...Érdekesen...
  Klaudia nem volt tehetségtelen színész.De rájött,hogy milyen jól lehet keresni a tévében.Miután kimászitt a pincelakásból,már nem kíván oda visszatérni.
  Hogy Gesztei tehetséges-e vagy sem,az számomra sose derül ki.Mivel számtalan gyermeket és exnőt tart el,mindent elvállal.Szerintem még a Prostamol Uno reklám is az ő hangján megy.Számára minden,amiért fizetnek,jöhet.A művészettől már olyan messze van,hogy sose talál vissza.
  Én is várom,mikor ülnek majd ketten valamelyik reggeli adásban és teszik le a nagy nyilatkozatot,hogy ők aztán nem válnak,kacsa volt...És utána Klau megkapja az új műsort,és élnek tovább,igen jól...Elég ocsmány páros.Szegény gyerek.”
 • 20. k 2009. január 28. 19:45
  „Szilágyi_Zsolt 10. hozzászólás.
  Teljes mértékben igazad van ! Mondhatnám : Szívemből szóltál !”
 • 19. Szilágyi_Zsolt 2009. január 28. 19:14
  „PrettyWoman, biztos vagyok benne, ha Claudia helyében lennél, akkor is találnál a melleden valami kivetnivalót, mert olyan nő nem létezik, amelyik elégedett lenne vele... szóval ne irigyeld. :)”
 • 18. SAmu 2009. január 28. 19:10
  „Mindketten (színművészként) senyvednek a tehetségtelenségtől- szerintem.
  Pl.: Geszt. "művész" úr a Pillantás a hídról c. drámában ócska kabarévígjáték stílusban játszott Sopronban.
  Amiben viszont - kétségtelenül - nagyok: válnak, megcsalnak , újra partnert keresnek, a pletykalapokban , a szennycsatorna médiákban kellemkednek....”
 • 17. páctivald 2009. január 28. 17:56
  „PrettyWoman!

  No para!
  Nem mindenki bukik az ilyen tejcsárdákra!:)

  Zámbóék meg.....pff. Kár,hogy bezárták az OPNI-t.”
 • 16. Egressy 2009. január 28. 17:14
  „Tele van már a hócipőm! Egyebet sem hallani, mint melyik sztár szerelmes, terhes, vagy éppen vállik! Kit érdekel?”
 • 15. PrettyWoman 2009. január 28. 17:12
  „Szilágyi_Zsolt! Igazad van. Ha még csak egy hónapig lett volna attól hangos a sajtó! De mind a mai napig ebből él a Zámbó család. Az özvegyet lépten-nyomon mocskolják és az elhalt családtagot akarják még most is fejni. Már énekel ugye Árpy is, meg az a ronda Baba is (a nővér), és hány műsorba meg is hívják őket. Már rosszul vagyok az egész bagázstól. Klaudia tőgyeiről meg annyit, hogy bár nem találom szép nőnek, hát azért nem bántam volna, ha a természet engem is valamivel bőkezűbben áld meg ilyen téren.”
 • 14. hidas 2009. január 28. 15:46
  „Ez most miért is kellene, hogy érdekeljen engem!!!???”
 • 13. MTT 2009. január 28. 15:04
  „Biztosan ürül a kassza a családban, valamivel fel kell tupírozni, ez REKLÁM FOGÁS, az biztos. Ha meg szétmennek, akkor ennyi. Ki a francot érdekli?”
 • 12. páctivald 2009. január 28. 14:08
  „Démoni imázs?!
  Muhahaha
  Tenyeres talpas fejőlányként a Riskát talán elbűvölné.
  Szánalom.”
 • 11. viperetta335 2009. január 28. 14:00
  „Most az a csodahír,hogy a kétés fél éves gyerek hat hétig nem látja az anyját,és nem fogad neki szót?
  Majd mindjárt sírok,hogy szegény klaunak el kellett mennie Afrikába...
  Kucserának és Kovács Áron nevű senkinek anyakomplexusa van,hogy odavannak Klau anyuért,vagy mi?Elment az agyuk?”
 • 10. Szilágyi_Zsolt 2009. január 28. 12:22
  „Engem igazából az irritál, hogy a média úgy vezeti elő ezeket a sztárokat, mintha VALAKIK volnának, pedig legtöbbjük teljesítménye kimerül annyiban, hogy ír róluk a Blikk, Story, vagy valamelyik egyéb szennylap, és néha szerepelnek valamelyik kereskedelmi tévécsatornán. Ennyi. Ezért kéne rájuk felnéznie a többi embernek? Akik igazán nagy emberek: művészek, tudósok, orvosok stb., róluk meg nem beszél a kutya sem (igaz, ők Liptaival ellentétben nem is várják el). Tipikus példája volt ennek 2001. januárja, amikor közel egyszerre halt meg Sinkovits Imre, a Nemzet (egyik legnagyobb) Színésze és Zámbó Jimmy (foglalkozása: énekes, sztár). Utóbbitól egy hónapon át hangos volt a média: találgatták, hogy volt-e kakas a szomszédban, kukorékolt-e, részeg volt-e a Jimmy, Edit asszony segítette-e át a túlpartra vagy sem... eközben Sinkovits Imre halála gyakorlatilag elsikkadt, pedig az ő teljesítménye és életpályája klasszisokkal többet tett ki, mint az Egyszer megjavulok én. Ráadásul rendre olyan dolgokat írnak a "sztárokról", amelyek bármelyikünkkel megtörténnek: összevesznek, szétköltöznek, gyerekük születik stb. Kit érdekel? Ugyanolyan emberek, mint mi.

  Különben Claudia és a démoni imázs olyan messze állnak egymástól, mint Gesztesi Károly a rúdugrástól. Ahogy elnézem ezt a képet, Claudia tőgyei fél perccel korábban érkeznek mindenhová, mint ő maga.”
 • 9. PrettyWoman 2009. január 28. 11:44
  „Georg, nekem is ez jutott eszembe, vagy az, hogy Klaunak új műsora lesz, és ez egy kreált reklámfogás.”
 • 8. csambo 2009. január 28. 11:05
  „Kit érdekel egy kiégett gagyi (ce)öleb?”
 • 7. Szilágyi_Zsolt 2009. január 28. 10:25
  „Mondtam tegnap, hogy most majd mindennap Liptai Claudia fog folyni a csapból, de bíztam benne, hogy nem lesz igazam.”
 • 6. bbbb 2009. január 28. 10:20
  „multkor az ordog nori ,most meg ezek.
  a bulvar meg ugrik ra, meg az eladott peldanyszam is.
  ez kell a nepnek, addig legalabb nem az elbocsajtasokkal es a nehez helyzettel foglalkoznak.”
 • 5. Judytka 2009. január 28. 09:59
  „"démoni imázs..."besz@rás..”
 • 4. George 2009. január 28. 08:59
  „Szerintem ez egy újabb reklámfogás!A Gesztesi megint valami új filmet forgat!Ez csak azért van,hogy velük foglalkozzon a média!Még a csapból is ők fognak folyni!A Claudia nemhogy lefogyott volna,sztem még husibb mint valaha!Ha vki nézte a hal a tortánt abba látszott egyértelműen,hogy nagyobb a feneke mint valaha!”
 • 3. 5454 2009. január 28. 08:50
  „Ez a mangalicapár egy 0.Férj a feleségnek:
  - Drágám, te sosem mondod, hogy mikor jó neked az ágyban....
  - Már hogy mondanám, ha te olyankor ott sem vagy!”
22 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Webkamerán adta a lengyel férfi, ahogy felakasztja magát

Felakasztotta magát egy 27 éves lengyel férfi, halálát webkamerával közvetítette egy chatoldalon -… Tovább olvasom