Kisalföld logö

2017. 11. 24. péntek - Emma 3°C | 9°C Még több cikk.

Havas: nem igaz, hogy Bajor állapota valamikor is javult volna

Havas Henrik most először beszélt nyilvánosan Bajor Imrével kapcsolatban azokról az emlékekről, amelyeket a Kicsihuszár utolsó hónapjaiban élhettek át együtt.
Havas Henrik a Frizbiben a Bajor Imrével töltött utolsó időket eleveníti fel. Kiderül: sajnos, nem igaz, hogy a Kicsihuszár állapota valamikor is javult volna, ellenben nagyon bízott a kínai gyógymódban - írja a Bors.

Havas ugyanis rendszeresen látogatta őt, az újságban megjelent hírek többségére pedig azt tudja csak mondani: hülyeség volt.

– Én sosem tapasztaltam olyat, hogy annyira jobban lett volna, hogy például le tudott volna menni a medencéjéhez – mondta a Frizbi felvételén. – Bízott benne, hogy így lesz. Sajnos ez nem következett be – így Havas, magához képest elérzékenyülve.

Havas Henrik szavaiból az is kiderül. Bajor igenis hitte azt, hogy a kínai gyógymód hatásos lesz.

– Én sosem kérdeztem, hogy mi van vele meg a betegségével, de természetesen mindig szóba került. És szinte minden alkalommal magától jegyezte meg, hogy éppen ki és mit fog csinálni vele.

A kínai útjával kapcsolatban is hosszasan ecsetelte, hogy majd valami moszat a szervezetében bejut a rákos sejtekbe, megvilágítja őket, majd szétrobbannak. Én sosem mondtam el a véleményem neki ezekről, szerettem volna én is hinni, hogy van neki visszaút - tette hozzá Havas.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Eladásra kínálják Elvis Presley két repülőgépét

Eladásra kínálják Elvis Presley két fényűzően berendezett magánrepülőgépét. Tovább olvasom