Kisalföld logö

2017. 02. 25. szombat - Géza -1°C | 7°C Még több cikk.

Havas Henrik: nekem kevés heti 40 ezres gázsi

Hetente negyvenezer forintot ajánlottak Havas Henriknek, hogy vegyen részt a Viasat3 A nagy étteremalakítás című műsor sztárzsűrijében. Havas csak nevetett, amikor meghallotta a felajánlott összeget. A helyére hívott Jakupcsek Gabriella azonban boldogan elfogadta a felkérést - írja a Bors.

A nagy étteremalakítás című műsorban Gianni és szakértő csapata 12 hazai éttermet varázsolnak otthonosabbá vagy előkelőbbé. A Viasat3 a produkcióhoz megszerezte Görög Zitát, a rádiós Rákóczi Ferencet és Jakupcsek Gabit. A Bors megtudta, hogy Jakupcsek Havas Henrik helyett került a képbe, miután a Tanár úr visszautasította a csatorna ajánlatát.

– Egyrészt a Viasat3 sok szempontból szóba sem jöhetett, másrészt nem volt kedvem ilyen műsorban bohóckodni. Találkoztam Giannival, kedvesen elbeszélgettünk, de őszintén szólva, fel sem merült, hogy együtt dolgozzunk. Nem vagyunk egy súlycsoportban – jelentette ki Havas, aki információink szerint kinevette a csatorna ajánlatát, 40 ezer forintos gázsit kapott volna hetente.

Havas Henrik nem érzi, hogy egy súlycsoportban lenne Giannival, aki a Viasat3 műsorát vezeti. Fotó: Móricz István
Havas Henrik nem érzi, hogy egy súlycsoportban lenne Giannival, aki a Viasat3 műsorát vezeti. Fotó: Móricz István


– Valóban, néhány tízezret ígértek egy hétre, ami nevetséges – kommentálta Havas. De vajon mit szól ahhoz a Tanár úr, hogy Jakupcsek Gabriella azonban igent mondott helyette, és szerepel a műsorban?


– Fogalmam sincs, milyen ajánlatot kapott Jakupcsek Gabi. Ha ez neki érdekes feladat, akkor jól tette, hogy elvállalta. Ő úgy döntött, részt vesz a produkcióban, én meg úgy, hogy nem veszek részt. Nincs ezen mit ragozni.

Megkérdeztük arról is a Tanár urat, aki hamarosan az ATV-n is feltűnik, hiányzik- e neki a nagy kereskedelmi csatornák világa?

– Nézze, éppen vacsorázom. Ha azt kérdezi, szívesen ülnék-e egy asztalhoz Várdy Zoltánnal (a TV2 vezérigazgatója, a szerk.), akkor azt mondom, nem, mert szeretném végigenni a vacsorámat.
Jakupcsek Gabriellát nem sikerült lapzártánkig elérni, a Viasatnál pedig azt mondták, eleinte tárgyaltak Havassal, de a végén elálltak szerepeltetésétôl.

Olvasóink írták

 • 6. Judytka 2009. február 27. 10:35
  „Pökhendi senki!
  Aprópénzért nem dolgozik..Mért ő vajon melyik súlycsoportba sorolja magát?”
 • 5. zotya975 2009. február 27. 09:03
  „Van ebben az országban még sok ember aki gazdag, meg többre vitte mint sokan, mégse nagyképüek, meg nincs ekkora arcuk. Ahogy ő mondja nincsenek vele egy súlycsoportban, meg szeretné végigenni a vacsoráját. Lehet, hogy valakinek ez a duma bejön, nekem nem.”
 • 4. Primax 2009. február 27. 08:02
  „albatrosz #3
  Miért ? Mert gazdag ?
  Mert többre vitte mint sokan ebben az országban ?
  Többre mint például Te ?
  Még valami : a "hanem" egybeírandó, illetve lehet külön is , de akkor egészen mást jelent.
  A "mocsoksöpredék" meg külön...ha már valaki csak úgy "általában" mocsok és söpredék.”
 • 3. albatrosz 2009. február 27. 00:32
  „Primax! Havas nem csak azért tetü, ha nem általában: egy mocsoksöpredék!Nyald ki neki,ha oda vagy érte!”
 • 2. Primax 2009. február 26. 19:51
  „albatrosz # 1-nek :
  Miért lenne valaki attól tetű, hogy megengedhet magának heti 40.000,- "mínuszt" ?”
 • 1. albatrosz 2009. február 26. 19:17
  „Mindig tudtam, hogy ez a Havas, egy tetü. Hál,Isten már régen láttama TV-ben, de nem is hiányoltam. Ő urasága nem lát a nagyképüségtől,egy beképzelt sz@r! Emberek százezrei élnek.......havi 40.000 ft-ból!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Házasodott nőként, de férfiként már állt az oltárnál

Pénisz nélkül is férfi a férfi, főleg ha 40 évig női testben élt. Egy nemet váltó férfi története -… Tovább olvasom