Kisalföld logö

2018. 04. 21. szombat - Konrád 11°C | 24°C Még több cikk.

Három új sorozat a TV2-csoport csatornáin

A TV2-n a Gyilkossági helyszín, a SuperTV2-n az Egy ellopott élet című akció-dráma ugyanitt az Árulkodó nyomok című sorozat kerül képernyőre.
Hétfői sorozatpremierek a TV2-n és a SuperTV2-n! A TV2-n hétfő esténként az Isztambulban játszódó krimi, a Gyilkossági helyszín, míg a SuperTV2-n hétköznaponként az Egy ellopott élet című akció-dráma közvetlenül utána pedig az Árulkodó nyomok című sorozat kerül képernyőre.

A TV2 képernyőjén hétfő esténként 21.35-kor láthatják a nézők a varázslatos Törökországban játszódó akció-kalandsorozatot, a Gyilkossági helyszínt, melynek főhőse a vonzó nőcsábász, Mehmet Özakin felügyelő. A férfi kétfrontos harcot folytat: egyrészt a 15 milliós város bűnözői, másrészt a bürokratizmus lassan mozduló gépezete ellen küzd. Mediterrán sármjával, hozzáértésével és megbízható barátja, Mustafa segítségével minden gyilkosságot felderít az ősi város falai között. Úgy tűnik, semmi nem állíthatja meg…

A SuperTV2-n két premiersorozat is várja a tévénézőket július 22-től. A TV2-csoport legfiatalabb csatornáján minden hétköznap 19:30-tól az Egy ellopott élet című török akciófilm-sorozat nyitja a főműsoridős programot. A történet egy idillinek tűnő családról szól, amelyben Melek gyönyörű fiatalasszony, boldogan él Alival, egyetemi tanár férjével és két szép gyermekükkel. Mikor eljön a nap, hogy végre beköltözzenek az új házukba, váratlanul rájuk tör a rendőrség és gyilkosság gyanújával őrizetbe veszik az asszonyt. A család élete végleg felfordul, Meleket 20 év börtönre ítélik. Ali, aki azelőtt soha semmilyen szabályt nem szegett meg elhatározza, hogy kiszabadítja feleségét a börtönből, ha kell, bármi áron.

Július 22-én az Egy ellopott élet után, 20:30-tól indul a gyilkossági helyszínelők mindennapjait bemutató krimi, az Árulkodó nyomok. Különlegessége, hogy a megszokottól eltérően nem az Egyesült Államokban, hanem Olaszországban játszódik. A sorozat a pármai rendőrség helyszínelő csoportjának életét és munkáját mutatja be, melynek tagjai nap, mint nap hátborzongató bűncselekmények felgöngyölítésén dolgoznak. Az egyenruhások sokszor a tudományt segítségül hívva jutnak perdöntő bizonyítékhoz, lepleznek le gyilkosokat és juttatják rács mögé az elkövetőket. A jól összeszokott csapatba egy gyönyörű nő érkezik, aki hatalmas feltűnést kelt férfi kollégái között.

TV2
Gyilkossági helyszín – július 22-től minden hétfőn 21:35-től

SuperTV2
Egy ellopott élet – július 22-től minden hétköznap 19:30-tól
Árulkodó nyomok – július 22-től minden hétköznap 20:30-tól

Olvasóink írták

 • 8. Mankapunka 2013. július 23. 16:16
  „Azért egy Kisvárost nehogy összehasonlítsd egy tiltott aktás műsorral.”
 • 7. tati 2013. július 23. 13:16
  „műanyag filmek egy műanyag népnek.
  sajnos elbutult a magyar is.
  persze tisztelet a kivételnek.
  a tv-t már régóta csak a tudományos csatornák nézése,némi usb-n lejátszandó mozifilm miatt tartjuk.
  az összes fogható magyar csatorna egy nagy gané.
  ráadásul azon kívül,hogy ömlik az agresszivitás a műsorokból,tele vannak ócskábbnál ócskább termékek reklámjaival...:-(
  ha letelik a hűségidőm,le fogom mondani,az biztos.
  a híreket,már ami a lényeg a világban,azt úgysem adhatják le a híradók,csak azt pl.hogy tűzoltó macskát mentett,viktor nyugdíjasotthont látogatott meg,s bajuszkötőt ajándékozott az öreg mamókáknak,stb...
  inkább olvasgatok.”
 • 6. Mathrin 2013. július 23. 09:28
  „Hát részemről inkább krimi, mint Rosalinda, vagy nem tudom, milyen brazil szappanoperák mennek az utóbbi években.
  Manka, drága, magam is Gyilkos elméken, Hazudj, ha tudsz-on, Rex felügyelőn és Kisvároson nőttem fel, mégsem jutott eszembe, hogy ezekből ötleteket merítsek! Aki nem beteg agyilag, az nem úgy néz egy krimit, hogy hogyan tudom másnap kinyírni a főnökömet :-)
  Amúgy pedig egy krimi sorozatban több izgalom van, mint a parlamenti közvetítésekben!”
 • 5. Legs 2013. július 22. 19:22
  „Hát csak nézzétek.Te is!Nem mankára gondoltam.Rád te kapcabetyár!”
 • 4. Mankapunka 2013. július 22. 17:21
  „Megint csak a krimi, kit hogyan lehet megölni.”
 • 3. Hyppolit 2013. július 22. 16:10
  „Azt a szerkesztőt, aki egyáltalán bármilyen sorozattal "töltelékezi" ki a drága műsoridőt, büntetőjogi felelősségre vonnám szándékos népbutítás miatt. Értelmetlen/tartalmatlan/céltalan/amatőrködő/végeláthatatlan/eseménytelen/stb. agymosások. A magyar sorozatokról nem is beszélek. Ott már fájdalmas a ripacsparádé...”
 • 2. szimre50803 2013. július 22. 14:31
  „Hárommal több gagyi, egyik gyengébb mint a másik! A TV2 amúgy is egy nagy 0!”
 • 1. torrente07 2013. július 22. 10:51
  „Gyűlölöm az összes sorozatot!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tévedésből lebombázták a Nagy-korallzátonyt: kiemelnék a bombákat

Két amerikai harci gép négy nem éles bombát dobott le az Ausztrália északkeleti partvidékén húzódó… Tovább olvasom