Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Szórakozás > Hamis bombariadón akadt fenn egy körözött férfi

Hamis bombariadón akadt fenn egy körözött férfi

Téves bombariadó visszavitte a repülő a többszörösen körözött férfit, akit le is csuktak a földet érés után.

MTI - 2012.09.07. 12:28
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
Többszörösen átkozhat egy hamis bombariadót egy amerikai férfi: nem elég, hogy elszenvedője volt, és a repülőgép visszavitte a többi utassal az indulási helyre, még le is csukták, mert kiderült, hogy körözik.

Mindez épp a születésnapján . A 29 esztendős Christopher Shell Philadelphiából éppen azért tartott hazafelé Dallasba repülővel, hogy világra jöttét ott ünnepelje meg. Útközben azonban bombariasztást kapott a pilóta, és visszafordította a gépet Philadelphiába, ahol azután a rendőrség öt embere pisztolyt szegezve rontott a férfira leparancsolva a gépről. Mint kiderült, telefonon valaki azt mondta a rendőrségnek, hogy egy Christopher Shell nevű utas folyékony robbanóanyagot csempészett fel egy légijáratra. Az utaslisták gyors ellenőrzése ki is adott egy ilyen nevet, ami azután elindította a Philadelphia-Dallas járat, de főként Shell kálváriáját.

A rendőrség alaposan átkutatta a repülőt, ám nem talált semmit, Shell-lel kapcsolatban azonban igen: kiderült, hogy körözik Texasban, méghozzá kiemelten.

Hogy miért, azt nem közölte a rendőrség. A telefonáló kiléte is ismeretlen, az indíttatások közül pedig azt sem lehet kizárni, hogy esetleg Shell egy cimborája viccelt születésnapi tréfaként.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...