Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Halálba ugrott a házi feladata miatt

A kislányt tanárnője küldte haza, mert nem volt rendesen megcsinálva a leckéje. Félelmében a hetedik emeletről vetette magát a mélybe.
Szörnyű tragédia történt a kínai Hangcsu városában. Egy mindössze 11 éves kislány ugyanis kiugrott hetedik emeleti lakásuk erkélyéről és szörnyet halt- írja a borsonline.hu.

A negyedik osztályos lányt tanárnője a végzetes napon hazaküldte az iskolából, ugyanis napok óta nem írt házi feladatot.

– Nem csak hogy nem írt házit, de még a tanárnőjének is hazudott, így felhívta a szüleit, hogy beszélgessenek el vele, ha hazaérnek. A kislánynak annyi lett volna a dolga, hogy otthon megírja a leckéjét, majd bemutatja azt az iskolában is. A szülők nagyon barátságosak voltak és egyáltalán nem tervezték, hogy megbüntetik – idézi a Shanghaiist a Hemu Általános Iskola igazgatóját.

A kislány viszont rettegett tőle, hogy szülei megbüntetik, és amikor meglátta, hogy édesanyja leparkol a ház előtt, leugrott a hetedik emeleti erkélyről. Bár a segítség hamar megérkezett hozzá, a kórházba szállítás után belehalt a sérüléseibe. A hatóságok vizsgálják az eset hátterét.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja (mobilról is) a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot!

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Íme a világ legszerencsésebb házaspárja - videó

A brit David és Kathleen Long másodszor is milliomos lett a lottón. Tovább olvasom