Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Angyali érintések Enikő hajkoronáján

Több mint harminc induló közül a bezenyei Rábel Enikő bizonyult a legjobbnak az Esterházy-palotában rendezett Üvegolló fodrászversenyen.

Csodálatos hajkorona, merész színek és variációk... talán ezekkel a szavakkal foglalható össze a díjnyertes fodrász munka.

A díjnyertes hajkorona. Fotó: Zengő Ferenc
A díjnyertes hajkorona. Fotó: Zengő Ferenc


A modellem haja fekete-fehér, neon zöld pótrészekkel és hajsodrással illetve szövéssel volt megspékelve. Érdekessége, hogy műhajból készítettem egy hajgömböt, amit a konty jobb oldalára illesztettem – magyarázza a fiatal tehetség Rábel Enikő, aki már korábban számos első helyet szerzett fodrászversenyeken, majd hozzátette:

A modellem ruháját is exkluzívan akartam megoldani - hasonlóan a frizurához -, ezért csillogó fóliát választottam, amit saját kezűleg készítettem. Így méltán kapta Plastic Angel nevet.

Plastic Angel. Fotó: Zengő Ferenc
Plastic Angel. Fotó: Zengő Ferenc


Kompozíció

„Az élet nem harc, szerintem inkább játék tele vidámsággal, tanulással csak észre kell venni... viszont az öszzetartás az együttesen működik... mindannyiunkon múlik... happy" - olvasható az idézet az első Üvegolló fodrászverseny "Angyalok és fények - angyali érintések" felhívásán.

Nyertesek
Angyalok és fények - angyali érintések. Fotó: Zengő Ferenc


A Városi Művészeti Múzeum székhelye, az Esterházy-palota adott otthont a döntőnek, ahol 43 jelentkezőből 19 profi, 18 amatőrből pedig 14 versenghetett.

A szervezők: Sarkady Lívia, Baranyai Alfréd, Wolf Anna
A szervezők (balról-jobbra): Sarkady Lívia, Baranyai "frédy" Alfréd, Wolf Anna


– A megyében több olyan fodrász is tevékenykedik, akik évek óta dolgoznak a szakmában, fantasztikus technikai tudással, de sajnos egy profi fotó sem készült a munkájukról. A fodrászat, smink, style, szépségszekciók nagy része kreatív társaság. Ennek jegyében megalkottunk egy fodrász klubot, aminek előszele volt az Üvegolló verseny – mondta el a kisalfold.hu kérdésére a szervező Baranyai Alfréd, azaz Frédy.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vanda Gyulát szereti igazán

Az örökké mosolygós Dombovári Vanda korábban csak forgatta a földgömböt, mára pedig szinte a világ… Tovább olvasom