Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

A sírásig alázták utolsó napján Tatár Csillát

Tizenkét év után egy szál virágot, de még egy jó szót sem kapott búcsúzóul a műsorvezető.
Megdöbbentő volt látni, ahogy Tatár Csilla jó két percen keresztül egyedül pityereg a stúdió kanapéján, sem műsorvezetőtársa, Kárász Róbert, sem más nem ment oda vigasztalni. A kedd volt ugyanis Csilla utolsó munkanapja a Mokkában - idézi fel a Bors.

A műsorvezetőnő tizenkét éven át járt a Róna utcába, és tette a dolgát, mégsem találták érdemesnek egy méltó búcsúra.

Pedig volt már rá példa, hogy valakitől szépen váltak el. A TV2 női csatornáján futó, alig mérhető nézettségű reggeli magazin műsorvezetőnőjétől három hónap után úgy búcsúztak el, hogy készítettek egy "legjobb pillanatok" videoösszeállítást, és kapott egy hatalmas vi­rág­csok­rot is.

– Kultúrember nem beszél arról, hogy milyen elvárásai lettek volna, még akkor sem, ha egyébként a maga mögött ha­gyott évek felhatalmazták volna rá, hogy elvárásai legyenek – kezdte a Borsnak Tatár Csilla.

– Én nem tudom, hogy mi a szokás a TV2-ben, másokat hogy búcsúztattak el, nem is foglalkozom vele. A lényeg, hogy a kollégáimmal, akikkel a kamerák mö­gött dolgoztunk együtt, érzelmes búcsút vettünk egymástól. Kicsit szomorú vagyok még, pedig tu­dom, hogy nincs miért. Én mondtam fel, és én határoztam úgy, hogy váltani fogok.

A TV2 szerint a "csendes búcsú volt a megoldás".

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tehetünk a karácsonyi túlevés ellen

Halászlé, sült hús, pörkölt, töltött káposzta, sütemény, szaloncukor, üdítő, alkohol, kávé – csak néhány tétel arról a listáról, hogy karácsonykor mi mindent fogyasztunk. Tovább olvasom