Kisalföld logö

2017. 02. 19. vasárnap - Zsuzsanna -3°C | 7°C Még több cikk.

44 év után tüsszentett egy játékdarabot az orrából

A most 51 éves férfi egészen múlt hétig szenvedett állandó orrdugulástól és fejfájástól. A tüneteket a sorsfordító tüsszentésig a szénanáthájára fogta.
A most 51 éves Steve Easton több 44 évig szenvedett az orrdugulástól amit állandó fejfájás kísért. Egyszerű szénanáthára fogta a dolgot, ám 44 év után kiderült, mi is okozta a valódi problémát - írja a Mirror.

A férfi életében múlt héten következett be a sorsfordító tüsszentés. Legnagyobb meglepetésére az orrából egy dartsdarabka repült ki, amit még gyerekkorában szippantott fel.

A férfi édesanyja éppúgy meglepődött, mint Steve. A nő ugyanis elmesélte, sejtették, hogy a a kis tapadókorong fejecskét a gyerek beszippantotta. Kórházba is vitték Steve-t, ám az orvosok akkor nem bukkantak a játékdarab nyomára.

"Elmeséltem az orvosnak, és őt is ugyanúgy ledöbbentette a dolog, mint mindenki mást. Azt mondta, szerencsére nem okozott komolyabb károkat a műanyag darabka. Ott volt az orrüregemben negyvennégy éven keresztül, döbbenetes" - mesélte Steve, akinek azóta semmilyen panasza nincs.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Cukiság: elképesztő hangerőn dorombol a rekorder macska - videóval

Merlin, a fekete-fehér macska majdnem olyan hangos, mint egy ébresztőóra. Tovább olvasom