Kisalföld logö

2016. 12. 08. csütörtök - Mária -3°C | 3°C

A Szépek szépe királynője, Gili Viki Rómában járt - sok-sok fotó

Viki élménybeszámolójából az is kiderül, hogy vajon sikerült-e szépségversenyünk nyertesének és párjának integetnie XVI. Benedek pápának az Örök városban?

A "Nyugatmagyar.hu - Szépek szépe 2010" szépségkirálynője Gili Viktória Rómába utazhatott barátjával az OTP Travel jóvoltából.

"Repülővel utazhattunk az Örök városba, aminek nagyon örültem, mivel imádok repülni, a felszállást pedig különösen kedvelem" – kezdte élménybeszámolóját Viki.

"Sajnos múzeumokra egyáltalán nem jutott időnk"

"Annak ellenére, hogy kifogtunk két hidegebb napot, sokkal melegebb volt Olaszországban, mint itthon. Szinte minden nevezetességet megnéztünk, sikerült bejárnunk a várost két nap alatt, igaz, sajnos múzeumokra egyáltalán nem jutott időnk.

A közlekedés nagyon egyszerű az olasz fővárosban. A metrómegállók a nevezetességek közelében vannak, ráadásul gyalog is könnyen be lehet járni a várost, mivel többnyire nincsenek nagy távolságok a híres épületek között" – folytatta Viki.


A Szépek szépe királynője Rómában járt

"Majd elmentünk a Szent Péter térre integetni a pápának"

"Első nap délelőtt elfoglaltuk a szállást; aranyos, hangulatos és romantikus szobát kaptunk. Mindkét nap reggeltől estig mentünk. Fél tíznél előbb nem értünk haza. Jól lejártuk a lábunkat. Kezdésként megtekintettük a Villa Borghese-t.

Ez az épület egy gyönyörű reneszánszkori parkban található, amit mindenképpen meg szerettem volna nézni. Utána következett a Medici villa, a Spanyol lépcső.

Majd elmentünk a Szent Péter térre integetni a pápának. Kár, hogy nem nézett ki az ablakon" – mesélte szépségversenyünk idei győztese.

"Este még láttuk a Trevi kutat is. Ez maradt meg bennem a legjobb élményként: a párommal dobtunk bele érmét közösen, s közben kívántunk valamit.

Maga a kút hatalmas és gyönyörű. Bernini alkotásához még másnap is visszamentünk: a környékén rengeteg látnivaló akad, hangulatos utcák, sikátorok keresztezik a turista útját, s természetesen remek éttermek.

Viki nagy kedvence az olasz konyha

Tekintettel, hogy az olasz konyha a kedvencem, igazán jó dolgom volt. Többnyire pizzáztam, de kipróbáltam néhány különlegességet is.

Utóbbiakat a hazaérkezésünk után rögtön el is készítettem, s szerencsére remekül sikerültek" – büszkélkedett Viki mosolyogva.

"A római vakációnk utolsó napján bejártuk a Colosseum környékét, elsétáltunk a Pantheonhoz, a Circus Maximushoz, a Vittorio Emanuele emlékműhöz és persze a Capitoliumot is megcsodáltuk" – mondta búcsúzóul Viki.

Mi pedig kívánjuk, hogy a jövőben is sok ilyen szép, emlékezetes utazásban legyen része szépségkirálynőnknek!
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Támogatók

Dávid Stúdió Diamant Hotel OTP Travel
Héderváry Castle in Hungary X-Shape Szépségstúdió
Önnek ajánljuk

Gili Viki a Miss Hungary döntője után és a római vakáció előtt

A "Nyugatmagyar.hu - Szépek szépe 2010" szépségkirálynője Gili Viktória a hétvégén Rómába utazhat… Tovább olvasom