Kisalföld logö

2017. 08. 23. szerda - Bence 14°C | 23°C Még több cikk.

Vér folyt a pályán: mindkét csapat hibázott

Két labdarúgót, akik aktívan vettek részt a tömegverekedésben, eltiltották.
A múlt héten a fegyelmi bizottság még nem tudott döntést hozni az Agyagosszergény–Barbacs megyei harmadosztályú bajnoki mérkőzésen történt tömegverekedés ügyében, miután azonban a versenybizottság is tárgyalta az esetet, kedden megszületett az ítélet, mely szerint mindkét együttes és szurkolótábora tehet arról, hogy félbeszakadt a mérkőzés.

Ahogy arról beszámoltunk, a találkozó 64. percében tömegverekedés alakult ki a játéktéren, ütés- és rúgásváltás történt, az egyik játékos szájából folyt a vér, de egyetlen színes kártya sem villant a játékvezető kezében.

„A mérkőzés beszüntetését a pályán kialakult tömegverekedés tette indokolttá, s ebben mindkét csapat, valamint mindkét szurkolótábor vétkes volt. Az érintettek közül mindenkit meghallgattunk, s ezt a rendelkezésünkre álló beszámolók alapján állapítottuk meg – szögezte le Kószás Béla, a megyei igazgatóság fegyelmi bizottságának elnöke. – A pályán kialakult eredményt megsemmisítettük és nulla-nullával igazoltuk a találkozót. Büntetésként a két csapat éves összeredményéből egy-egy pontot vontunk le. Emellett két labdarúgót, akik aktívan vettek részt a tömegverekedésben, eltiltottunk. Az agyagos- szergényi Müller Zsolt és a barbacsi Horváth Tibor egyaránt november nyolcadikáig nem futballozhat."

Korábban beszámoltunk a Rábakecöl–Fertőd mérkőzésen történt bíróverésről is, amely után a vétkes labdarúgót öt évre tiltotta el a játéktól a fegyelmi bizottság. A mérkőzés 3–2-es állásnál szakadt félbe, az eredményt a fegyelmi bizottság ebben az esetben is megsemmisítette és 3–0-val a vétlen Rábakecöl javára igazolta.

Olvasóink írták

  • 1. hzoli_hvar 2011. október 14. 09:20
    „Miért van három játékvezető egy mérkőzésen, ha egyik sem lát semmit? Ezek aztán jól ki lehetnek okosítva...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyolcszáz ETO-s utazik Debrecenbe

Megtelik a vendégszektor és remélhetően szurkolásból sem lesz hiány szombaton Debrecenben a… Tovább olvasom