Kisalföld logö

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 22°C Még több cikk.

Úszás - Megyei döntő az új győri uszodában

Diákolimpiai megyei döntőt rendeztek a közelmúltban Győrben, az Aqua Sportcentrumban.
Az I. korcsoportban, 50 méter gyorson a fiúk között Prépost Ádám, míg a lányoknál Stégmár Boglárka aranyérmet nyert. Mellen Némedi-Varga Tamás és Baranyay Anna, háton szintén Prépost Ádám, valamint Stégmár Boglárka lett első.

Ötven méteren, a II. korcsoportban gyorson Takács Dániel és Füzi Zsófia, mellen Rákosfalvy Zalán és Rozsos Noémi, míg háton Takács Dániel, valamint Füzi Zsófia végzett az első helyen. Ugyanebben a korcsoportban a 4x50 méteres gyorsváltót a fiúknál a Soproni Német Nemzetiségi Általános Iskola, a lányok között pedig a Richter János Zeneművészeti Szakközépiskola csapata nyerte.

A III. korcsoport B kategóriájában indultak közül 100 méter gyorson Sári Mátyás és Szabó Dóra Nikoletta, míg háton Tamás Botond, valamint Fejes Abigél szerzett aranyérmet. Ötvenméteres mellúszásban Végh Benedek és Kovács Dóra állhattak fel a dobogó legfelső fokára. A 4x50 méteres gyorsváltót a lányoknál szintén a Richter János Zeneművészeti Szakközépiskola nyerte.

Az A kategóriában 100 méter gyorson Kókai Áron és Horváth Krisztina lettek az elsők. Ugyanezen a távon mellúszásban Tian Yubo és Farkas Dóra nyert aranyérmet. Háton Csanaki Bálint, valamint Pózvai Kiara Viktória volt a legjobb. A pillangót Kókai Áron és Pózvai Kiara Viktória nyerte. A 4x50 méteres fiú gyorsváltóban a győri Móra-iskola győzött, míg a lányoknál a Richter diadalmaskodott.

A IV. korcsoport B kategóriájában 100 méter gyorson Fejes Gellért, Schvitz Boglárka, mellen Varga Kristóf, Kovács Nikolett, háton Varga Kristóf és Erdősi Virág Réka voltak a legjobbak. A 4x50 méteres gyorsváltót a fiúknál a győri Apor-iskola nyerte.

Az A kategóriában 100 méter gyorson Ring Richárd és Hegyi Patrícia, mellen Nagy Marcell és Olajos Dorottya, háton és pillangón Varga Bence és Horváth Zsófia volt a leggyorsabb. A 4x50 méteres fiú gyorsváltót a Móra csapata nyerte.

Az V–VI. korcsoportban szintén 100 méteren versenyeztek a fiatalok. A B kategóriában a gyorsúszást Szabó Péter és Horváth Fanni nyerte, mellen Szabó Péter, valamint Soós Helga, háton Stégmár Dániel és Horváth Fanni lett aranyérmes. A 4x50 méteres gyorsváltóban a fiúknál a Jedlik, a lányoknál a Révai örülhetett.

Az A kategóriában gyorson Horváth Bence és Sári Kata, mellen Simon Fábió és Sári Kata nyert. Háton Varga Dominik, valamint Horváth Dorottya végzett az első helyen, a pillangót pedig Varga Dominik és Kassai Klaudia nyerte.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Futsal - Kétszer fordítottak

Az alapszakaszgyőztes Rába ETO fordulatos találkozón győzött Veszprémben, így ismét a táblázat élére… Tovább olvasom