Kisalföld logö

2018. 10. 20. szombat - Vendel 9°C | 19°C Még több cikk.

NBIII: újabb lipóti gólzápor

Labdarúgás - A Lipót idegenben gázolt át a Csestreg csapatán. Kikapott a Csorna, az MTE 1904, és az SVSE is.
Csesztreg - Lipót Pékség 1-6(1-2)
Csesztreg, 300 néző. V.: Wenczel.

Gsz.: Molnár, ill. Krén, Fajkusz, Lappints, Gollovitzer, Leszkó, Ásványi.

Csesztreg: Fábián – Balaskovics (Boa), Fentős, Tóth Z., Pető (Szabó D.), Szabó T., Herman L. (Herman P.), Nemcsics, Németh I., Nagy N., Molnár.
Edző: Fentős Pál.

Lipót: Nagy K. – Jablonkai, Török, Kun (ásványi), Visy, Fajkusz, Lappints, Magyar, Gollovitzer, Krén (Leszkó), László (Töltősi).
Edző: Gunyhó Ferenc.

A 10. percben Nagy K. hosszú kirúgása Krén elé került, ő kicselezte a kapust és a kapuba gurította a labdát. 0–1. A 21. percben Visy indította Gollovitzert a jobb oldalon, aki középre ívelt, Fajkusz magasra ugorva a hálóba fejelte a labdát. 0–2. A 32. percben Molnár ugrott ki a lipóti védők között, majd néhány lépés után a kapust kicselezve a kapuba lőtt. 1–2. Az 55. percben Krén indította Gollovitzert a jobb oldalon, beadását Lappints a kapuba passzolta. 1–3. A 62. percben egy szép lipóti támadás után Krén Gollovitzer elé adta a labdát, aki 10 méterről a hálóba lőtt. 1–4. A 71. percben Visy beadását Fajkusz Leszkó elé passzolta, a lipóti csatár pedig 5 méterről a hálóba lőtte a labdát. 1–5. A 84. percben egy lipóti szögletrúgás után a csesztregi kapu előtt pattogott a labda, s az érkező Ásványi a hálóba lőtt. 1–6.

A lipóti csapat szemet gyönyörködtető játékkal ütötte ki a hazai pályán eddig jól szereplő Csesztreget.

Jók: Fentős, Tóth Z., Németh I., ill. Visy, Gollovitzer, Lappints.

Fentős Pál: – A mai napon egyértelműen jobb volt a lipóti csapat és megérdemelt győzelmet aratott.

Gunyhó Ferenc: – Elkaptuk a fonalat és futószalagon teremtettünk jobbnál is jobb helyzeteket.


Csorna - Ajka–Padragkút 0-1(0-1)
Csorna, 250 néző. V.: Tóth.

Gsz.: Csertán.

Csorna: Lőre – Nagy Sz., Jakab Á. (Jakab G.), Tóth D., Buti, Kiss M., Horváth (Herczeg), Baán, Véghelyi (Csonka), Molnár, Nyerges.
Edző: Varga Péter.

Ajka: Sipos – Lang, Orbán, Osváth, Csertán, Hauser R., Marics, Szilágyi, Szélesi, Gersics, Balázsi (Hauser T.).
Edző: Ambrus Lajos.

A 7. percben Nagy rosszul hazafejelt labdájára Csertán csapott le és Lőre mellett a kapu jobb alsó sarkába helyezett. 0–1. A 62. percben egy hazai szögletet követően a vendégkapus kiütötte a labdát, ami Nyerges elé került, akinek 15 méteres lövését a gólvonalról fejelte ki az egyik védő. A 82. percben Csertán 5 méterről a felső lécre fejelt. A 89. percben Jakab G. lecsúszott beadása a felső lécről vágódott a mezőnybe.
A Csorna hiába támadta végig a mérkőzést, gólképtelen maradt, míg a vendégek egy szemfüles találattal elvitték a három pontot.

Jók: senki, ill. mindenki.

Varga Péter: – Támadhatunk kilencven percig, ha a befejezésekre képtelenek vagyunk, nem lehet győzelem a vége.

Ambrus Lajos: – Hatalmas bravúrt hajtottunk végre, agresszívan és jól védekeztünk, ráadásul sikerült kihasználnunk a hazai csapat egy megingását.


MTE 1904 - Haladás B 1-2(0-1)
Mosonmagyaróvár, 250 néző. V.: Erdős.

Gsz.: Gardó, ill. Szalai, Ugrai.

MTE 1904: Antal – Tóth G., Gardó, Hannich (Makk), Kovács M. (Winter), Schmatovich, Török, Kertész, Szabados G., Balás, Szabados M.
Edző: Hannich Péter.

Haladás B: Gőcze – Tar, Balasta, Lengyel (Horváth D.), Molnár, Szakály, Kovács I., Kalász, Ugrai, Simon, Szalai.
Edző: Simon Attila.

A 22. percben Simon szép cselekkel tisztára játszotta magát, Szalaihoz passzolt, aki 10 méterről laposan a kapu közepébe lőtt. 0–1. A 68. percben Schmatovich bal oldali ívelt szabadrúgását Gardó 6 méterről fejelte a hálóba. 1–1. A 80. percben egy bal oldali szöglet után Ugrai 8 méterről az asszisztáló védők között a hálóba fejelt. 1–2.
Az első 45 percben a több helyzetet kidolgozó hazaiak ellen a Haladás egyetlen helyzetét kihasználta. Szünet után folytatódott az alacsony színvonalú, sok hibával játszó két csapat mérkőzése, amelyen egyik sem érdemelt volna győzelmet.

Jók: Tóth G., Schmatovich, ill. Balassa, Szakály, Simon, Kalász.

Hannich Péter: – Negyedik hete mindig az a kicsi plusz hiányzik, ami miatt nem tudunk átlendülni a holtponton.

Simon Attila: – Úgy érzem, a helyzeteink alapján megérdemelten nyertünk.


SVSE-GYSEV - Badacsonytomaj 1-3(1-2)
Sopron, 200 néző. V.: Németh T.

Gsz.: Legoza, ill. Korpos, Kiss G., Kiss M.
Kiállítva: Németh D. (93. p)

SVSE: Kiss Sz. – Deák, Geeb, Kelemen (Vörös A.), Horváth T., Párkányi, Németh N. (Gusztafik), Böcskör Zs., Németh D., Legoza, Varga Z.
Edző: Végh Tibor.

Badacsonytomaj: Simon – Illés, Hegedűs, Molnár Zs., Kiss G., Kóródi (Kiss M.), Hujber (Kiss J.), Szőcze, Fonnyadt, Csala, Korpos (Oszterman).
Edző: Koller Tamás.

A 8. percben Kiss Sz. már nem tudta hárítani Korpos lövését. 0–1. A 19. percben Németh D. mesteri labdával ugratta ki Legozát, aki védhetetlenül bombázott a kapu közepébe. 1–1. Hamar visszavette a vezetést a Veszprém megyei gárda. A 22. percben bal oldali szögletet követően Kiss G. érkezett jó ütemben, s fejéről akadálytalanul jutott a hálóba a labda. 1–2. A fordulásig hátralévő időszakban is változatos játék alakult ki, jobbára hazai helyzetekkel. Szünet után Végh Tibor legénysége mindent egy lapra feltéve küzdött az egyenlítésért. Közben fellazult a védelem, s ezt kihasználva a 73. percben Kiss M. egy jó ütemű átadással kiugrott és nem hibázott. 1–3. Ezután többször is szépíthetett volna a vasutas legénység, de a kapu előtt határozatlanok voltak, így az eredmény már nem változott. Feszült légkörben zárult a találkozó. A 93. percben a játékvezető megsértése miatt Németh D.-t kiállította a bíró.

Jók: Kiss Sz., Legoza, ill. Simon L., Molnár Zs., Fonnyadt, Korpos.

Végh Tibor: – Nagyon gyengén játszottunk.

Koller Tamás: – Azt a játékot nyújtottuk, amit elterveztünk. A helyzetek alapján úgy érzem, megérdemelten nyertünk.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

NBII: idegenben ikszelt a DAC, Győrben javított a Gyirmót

Labdarúgás - A labdarúgó NB II Nyugai-csoportjában az Integrál-DAC idegenben 1-1-es döntetlent… Tovább olvasom