Kisalföld logö

2017. 11. 21. kedd - Olivér 3°C | 9°C Még több cikk.

Nagy László spanyol lett és játszhat az olimpián

Nagy László megkapta a spanyol állampolgárságot, így pályára léphet a spanyol férfi kézilabda-válogatottban a londoni olimpián - írt a As című sportlap.
Nagy László megkapta a spanyol állampolgárságot, így pályára léphet a spanyol férfi kézilabda-válogatottban a londoni olimpián - írt a As című sportlap.

Az As internetes oldalán megjelent cikk szerint Nagy László Zoltán, a Barcelona átlövője - és az orosz evezős, Anna Juscsenko - pénteken kapta meg az állampolgárságot, így mindketten erősíthetik a spanyol csapatot a nyári ötkarikás játékokon.

Az írás szerint Nagy, aki posztján a világ egyik legjobbja, megoldást jelenthet a legutóbbi olimpián bronzérmes spanyol kézilabda-válogatott egyik problémájára.

Nagy László 2009. június 21-én, a Szlovákiában 30-19-re megnyert Eb-selejtezőn lépett pályára utoljára magyar színekben, majd hivatalosan 2011. február 10-én jelentette be, hogy nem kíván a magyar válogatottban szerepelni, amíg az általa felvetett gondok meg nem oldódnak.

Az olimpiai részvételének spanyolként így nincs akadálya, a Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) szabályai szerint három évet kell kihagynia egy játékosnak, hogy más ország színeiben szerepelhessen.

Olvasóink írták

 • 11. Csetneky 2012. április 28. 17:36
  „Ez már akkor egyértelmű volt, amikor elkezdett bohóckodni a napidíj miatt. Egyetértek Mocsaival, aki szerint nem baj, amit csinált, csak azt nem érti, miért nem lehetet ezt már akkor megmondani, amikor úgyis minden épeszű ember tudta?”
 • 10. plaane 2012. április 28. 15:36
  „9-ke ! Ebben a cikkben nl-ről volt szó,nem másról,ezért aki ´szövegértelmezve´ tud olvasni,az csak erre reagál,nem másra. És... nl,te és mindenki odamegy,ahova akar, - ha csak a pénz számít,de akkor ezt kell mondani,nem hazudozni.És nem kell lesajnálni,legyávázni,lesenkizni azokat,akiknek érzelmei,gondolatai is vannak, - bár azért azt nl-ről is el kell ismernem,hogy 3-ig legalább el tud számolni!”
 • 9. RickCartman 2012. április 28. 14:44
  „Teljesen igaza van Nagy Lászlónak!
  Tehetsége vitán felül áll, az Év kézilabdázója, Magyarországon nem juthatott érvényre igazi tudása. Miért baj az, ha valaki egy másik ország állampolgára lesz?
  Bezzeg, amikor szlovákok, szerbek, és románok tesznek magyar állampolgári esküt, azon senki háborog, ugye,így közel százezer, kilóra megvett jövendő fideszkndp szavazó fog majd dönteni 2014-ben a sorsotokról...
  akik Nagy Lászlót szidják, saját tehetségtelenségük, és elszúrt életük miatt érzett keserűséget próbálják meg kiadni magukból...helyette inkább tükörbe kellene néznie kedves nagyhangú néhány fórumtársunknak”
 • 8. kleopatra 2012. április 28. 14:43
  „ezt megmondhatta volna előbb is, kár volt ez a cirkusz”
 • 7. raptor12 2012. április 28. 13:49
  „5. kergebob 2012.04.28. 13:18

  Olvasd el figyelmesen amit leírtam!

  Nem az a baj hogy elment menjen ha akar!
  Hanem az a gerinctelen AHOGY EZT MEGTETTE!

  Országot válthatsz de hazát SOHA! Ez pedig az én véleményem!”
 • 6. plaane 2012. április 28. 13:18
  „Én sem szoktam kívánni rosszat,de ennek a hitvány hazudozónak most igen.”
 • 5. kergebob 2012. április 28. 13:18
  „teljesen fölösleges irigykedni, hogy megkapta az állampolgárságot. Mindenkinek ott a lehetősége,csak van aki bátor hogy megpróbálja, hogy váltson, illetve másfelé döntsön, teljesen mindegy hogy miről van szó, munkahely, ország stb. Ő megpróbálta, sikerült, ha más is hasonlókon gondolkodik, miért ne? Sok minden másért lehetne ítélkezni, ezen fölösleges.”
 • 4. raptor12 2012. április 28. 13:07
  „1. Dwatson 2012.04.28. 10:30

  Örülök, hogy ebben is sikerült megtalálni a politikát...

  Szánalmas ahogy előadta 3 éven keresztül nagy lászló ezt az egész hercehurcát!
  Jellemtelen gerinctelen emberre vall!!”
 • 3. klotzild 2012. április 28. 12:33
  „Nem szokásom ilyennek lenni, de most leszek... További sikertelen sportpályafutást kívánok nagy lászlónak (nem véletlen a csupa kis betű...)”
 • 2. toto2011 2012. április 28. 11:29
  „Kár volt ennyit csűrni-csavarni a dolgot,elég egyértelmű volt,hogy ezt akarta Nagy Laci is és a spanyolok....ehelyett kifogás kifogás hátán,hogy miért is nem szerepel a magyar válogatottban...”
 • 1. Dwatson 2012. április 28. 10:30
  „Úgy látszik,a gondok nem oldódnak meg errefelé,ellenkezőleg egyre több lesz,Sok sikert kívánok az új színekben is! Idehaza jó alattvalókra,bértapsolókra van szükség elsősorban,az orvosok,diplomások,újabban a diplomát szerezni kívánók is szép számban mennek külföldre,sajnos ez egy tendencia,emiatt senkit nem lehet vádolni,legfeljebb a vezetést.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

˝Ha vannak tyúkjai engedje rá őket˝ - libalegelők az orosz futballpályák

Az orosz labdarúgópályák leginkább libalegelőre hasonlítanak a profi futballistákat képviselő… Tovább olvasom