Kisalföld logö

2017. 12. 14. csütörtök - Szilárda 0°C | 7°C Még több cikk.

Most csak tízes volt a legjobb

Tízes volt a legtöbb helyes találat a Tippmester legutóbbi fordulójában. Ennyit is csupán két olvasónk ért el. Még három hétig tart játékunk.

Az elmúlt héten három teljesen hibátlan szelvényt is találtunk a beküldött tippek között, ezúttal – talán a sok idegenbeli győzelem miatt – egyetlenegyet sem. Sőt, a legjobb találat is tízes volt. Ennyit is mindössze két olvasónk ért el. Sorsolnunk kellett, a szerencsés a győri Szukenyik Edina lett. A győrszemerei Nagy László lett a második. Érdekesség, hogy játékosunk épp az előző tárgynyeremény-soroláson hasonló sikerrel járt, akkor egy minihifitornyot nyert. A sok kilencpontos közül harmadiknak Varga Dávidot (Győr) sorsolta ki a számítógép. Szintén érdekesség, hogy ő vezeti az összetett listát.

Heti nyertesünk egyébként és – mivel az ETO FC hazai mérkőzésére már ingyenes lesz ebben a szezonban a belépés – a harmadik helyezett játékosunk is focilabdát, míg a forduló második helyezettje a győri Rába Quellébe fürdőbelépőt nyert, amelyeket Győrött, az Újlak utcai szerkesztőségünkben vehetnek át.

Három forduló múlva véget ér játékunk. Összetettben – a fődíj egy kétszemélyes külföldi utazás – a győri Varga Dávid, aki a múlt héten vette át a vezetést, ebben a fordulóban megőrizte első helyét.

A játék 36. fordulójának helyes tippsora a következő: X, 1, 1, 1, X, X, 2, 2, 2, 2, 1, 1, 1, + X.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rangos tornán az utánpótlás

Május 25–28. között másodszor rendezik meg Győrött a Pannon-kupa nemzetközi utánpótlástornát.… Tovább olvasom