Kisalföld logö

2018. 01. 16. kedd - Gusztáv -3°C | 5°C Még több cikk.

Megyei foci - Sokba kerülhet a Csanaknak a Kapuvár elleni 0-0

Két meccs is elmaradt a hétvégén a megyei III. osztályban.
HG Logistic-Győrszemere–Lipót-Pékség 1–0 (1–0)
Győrszemere, 200 néző. V.: Szabó Gy.

Győrszemere: Takács – Máj, Fajkusz, Baracskai, Lappints, Horváth B., Germán, Töltősi, Klement (Schauer), Pápai, Nyitrai (Nagy L.). Edző: Germán Ferenc.

Lipót: Endrődy B. – Bella, Umathum, Litresics, Magyar, Vojnisek, Kiss Á., Sütöri, Ködmön, Gál (Tóth N.), Kalmár (Zimonyi). Edző: Horváth Tamás.

Gsz.: Klement.

A mérkőzés előtt a két szakvezetőt kérdeztük. Germán Ferenc: – Igazi rangadót várok, számunkra csak a győzelem az elfogadható eredmény.
Horváth Tamás így vélekedett: – Nagyon jó mérkőzést várok, szeretnénk három ponttal távozni a listavezető otthonából.

Nagy iram jellemezte a találkozót. Látszott, hogy mindkét együttes a győzelemre játszik. A 30. percben Sütöri húzott el a bal oldalon, már csak a kapussal állt szemben, de centiméterekkel a kapu mellé csavart. A vendéghelyzetek után a hazaiak szerezték meg a vezetést a 39. percben: Lappints jobb oldalról ívelte be a szögletet és a kapu előtti kavarodás után Klement kotorta a labdát a bal alsó sarokba. 1–0. A 60. percben a vendégek jutottak szabadrúgáshoz a kaputól 22 méterre, a leállított labdát Sütöri mesterien csavarta a sorfal fölött a felső lécre. A labda a gólvonal elé pattant, a hazaiaknak azonban sikerült felszabadítaniuk. A 67. percben Töltősi beadását követően Lappints fejelt a hosszú sarok mellé. A 80. percben Fajkusz jobb oldalról mesterien csavarta keresztbe a labdát, Nagy L. érkezett a hosszú oldalon és 10 méterről védhetetlenül fejelt a rövid sarokba, de a játékvezető les miatt érvénytelenítette a gólt. A 87. percben Ködmön kapott labdát a jobb oldalon, de kecsegtető helyzetben a kapus kezébe emelt.

Két kitűnően felkészített csapat nagyszerű játékát hozta a rangadó, melyhez jó játékvezetés is párosult.

Jók: mindenki, ill. mindenki.

Germán Ferenc: – Igazi rangadó volt, amelyen hatalmas küzdelemben fontos győzelmet arattunk. Akaratból jelesre vizsgázott a csapat.

Horváth Tamás: – Az osztály színvonalát magasan meghaladó mérkőzésen óriási helyzeteket hagytunk ki. Végig jól játszottunk, de a győztes gólt a Győrszemere rúgta. A döntetlen igazságosabb eredmény lett volna. Az ellenfél csapatában Fajkusz László fantasztikusan játszott.
Vass Tibor

WHB-Ménfőcsanak–Kapuvár 0–0
Győr-Ménfőcsanak, 200 néző. V.: Vadász.

Ménfőcsanak: Köllő – Németh B., Anduska (Enyingi), Kovács M., Kövecses, Kertész, Polyák, Gajdos, Kovács Á., Korsós A. (Tóth M.), Zách (Iskum). Edző: Mayer János.

Kapuvár: Tüske – Licskai, Müller, Kovács M., Németh B., Horváth A., Kleizer, Péter D., Nicsenko (Szabó Á.), Szabó P., Varga I B. (Markó). Edző: Varga József.

Csak küzdelem, rossz és csapkodó futball jellemezte a találkozót. Néhány hazai labdarúgó rossz felfogásban, formán kívül futballozott, ezt a mérkőzést a vendéglátók nagyon gyorsan szeretnék elfelejteni. A kapuváriak büntetőt is hibáztak, míg a hazaiak csak kapufákig jutottak.

Jók: Köllő, Kovács Á., Kovács M., ill. Tüske, Licskai, Müller, Kleizer, Szabó P.

Mayer János: – Számunkra vereséggel felérő döntetlent értünk el a létükért küzdő Kapuvárral szemben.

Varga József: – Negyvenöt éves vagyok, meccs közben hatvan lettem, de ha így megy tovább, a szezon végére nyolcvan leszek. Örülök neki, hogy az élcsapatokkal is teljesen partiban vagyunk, sőt úgy érzem, hogy a kihagyott tizenegyes és az utána elhibázott óriási helyzet miatt itt hagytunk két pontot.

Gönyű–Öttevény 1–1 (1–1)
Gönyű, 150 néző. V.: Bálintfi.

Gönyű: Kolozsvári – Pankovics, Máté Sz. (Mikli), Kugler, Molnár T. (Böcz B.), Varga Cs., Karácsony, Kiss Z., Csákvári, Bognár J. (Varga G.), Horváth G. Edző: Kertész Balázs.

Öttevény: Kollár – Wágenhoffer G., Molnár N. (Wágenhoffer Sz.), Bella D., Virág, Keszthelyi (Rácz), Peczár, Molnár B., Nagy L., Kovács S., Vígh. Edző: Ördög József.

Gsz.: Bognár J., ill. Peczár.

Jó iramú találkozón a vendégek birtokolták többet a labdát, a végén azonban a hazaiak lábában volt a meccslabda.

Jók: mindenki, ill. Peczár.

Kertész Balázs: – Nagyon változott a hozzáállásunk a legutóbbi mérkőzéshez képest. Egy-egynél mérkőzéslabdát hibáztunk.

Ördög József: – Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, melyeket sorra ki is hagytunk, ezen a későbbiekben változtatnunk kell. Számunkra csalódás az eredmény.

Petőháza–Lébény 3–1 (3–0)
Petőháza, 150 néző. V.: Juhász B.

Petőháza: Bognár D. – Nagy K., Dancsok, Horváth S., Récsei B., Farkas Cs., Böcskör, Récsei J., Horváth G. (Kovács Galavics M.), Szabó D. (Szabó Z.), Ács (Nagy R.). Edző: Takács Csaba.

Lébény: Szabados – Bencze (Németh D.), Nagy Sz., Sallai, Erdélyi (Ladiszlaidesz), Kovács K. (Élő), Czeitler, Sárközi, Nemes, Lanzendorfen, Kollár. Edző: Józsa Péter.

Gsz.: Horváth G., Szabó D., Ács, ill. Lanzendorfen. Kiállítva: Böcskör.
A remekül kezdő hazaiak fél óra leforgása alatt tetszetős játékkal, látványos akciókat vezetve háromgólos előnyre tettek szert. A fordulás után kiegyenlítetté vált a játék, majd a kiállítást követően fölénybe kerültek a vendégek, de erejükből csak a szépítésre futotta.

Jók: mindenki ill. senki.

Takács Csaba: – A csapat átérezte a mérkőzés fontosságát és az első félidei játékunkkal megérdemelten nyertünk.

Józsa Péter: – Fél óra után eldőlt a mérkőzés.

Loland-Nyúl–Koroncó 3–0 (0–0)
Nyúl, 250 néző. V.: Móri.

Nyúl: Varga I P. – Kapa Martin, Gayer (Csorvásy), Varga Z., Kapa Márkó, Németh G., Kószás (Forrás), Varga Zs., Varga II P., Cserháti (Rigó), Weiszdorn. Edző: Horváth Dénes.

Koroncó: Katona – Török, Hegyi, Mészáros P. (Jakab), Bodó Sz., Závori, Balás (Dávid), Kovács Z., Dombi, Sütöri (Tóth Sz.), Menyhárt. Edző: Makkos Tamás.

Gsz.: Kószás, Weiszdorn, Rigó.

Nagy iramú, nyílt sisakos mérkőzésen az utolsó húsz percben erőfölénybe került a hazai csapat és szép gólokkal megérdemelt győzelmet aratott.
Jók: Varga I P., Varga II P., Németh G., Kapa Márkó, Weiszdorn, ill. Závori, Dombi, Menyhárt.

Horváth Dénes: – A csapategység megteremtése terén könnyű dolgom van Nyúlon: talán az országban is egyedülálló dolog, hogy három testvérpár is szerepel kezdőcsapatomban, így a meccsről a rövid véleményem a következő: a Vargák és Kapák vezette nyúli tizenegy legyőzte a rivális Koroncót.

Makkos Tamás: – Az első gólig egyenlő erők küzdelme volt a pályán. Ezután már arra is kellett gondolunk, hogy az eltiltások és sérülések miatt ne járjon még nagyobb áldozatokkal a mérkőzés. Gratulálok a Nyúlnak.

I. G. Gasket-Rajka–DAC 1912 1–2 (1–1)
Rajka, 200 néző. V.: Csirke R.

Rajka: Csiffáry – Gálik, Szabados, Darázs, Derdák (Józsa), Régely, Baják (Banyár), Kovasich, Danovsky, Diviak, Novak. Edző: Cerovsky Péter.

DAC: Kiss A. – Feczkó, Németh B., Horváth R., Magyaróvári, Nagy R., Kovács L., Czetti, Korsós Gy., Kurucz (Kulcsár), Tóth D. (Hécz). Edző: Szepessy László.

Gsz.: Régely, ill. Korsós Gy. (2).

A hazai csapat elhibázta a helyzeteit, míg a szervezetten futballozó vendégek kihasználták a rajkai együttes védelmi hibáit.
J
ók: Régely, Gálik, ill. mindenki.

Cerovsky Péter: – Az igazságos eredmény a döntetlen lett volna. Az ellenfél jól kihasználta a védelmi hibáinkat.

Szepessy László: – Nagyon erős, szimpatikus és jó együttessel játszottunk. Legutóbbi csapatjátékunkat folytatva megérdemelten nyertünk.

Jánossomorja–Csorna 1–3 (0–0)
Jánossomorja, 200 néző. V.: Hubert.

Jánossomorja: Kovács K. (Mitring) – Szalai, Kopf, Fuhrman, Gaál, Burkus (Szalka), Salamon, Hécz, Hegedűs, Sebők (Szabados), Cseri L. Edző: Zalka Péter.

Csorna: Lőre – Varga László (Varga Levente), Csonka, Fehér K., Nagy Sz., Szabó A., Molnár G., Lajtos, Babics, Vörös-Torma (Visy), Véghelyi (Varga T.). Edző: Varga Péter.

Gsz.: Hegedűs, ill. Molnár G., Varga T., Nagy Sz.

Az első félidőben kiegyenlített küzdelmet láthattak a szurkolók, de a vendégcsapat alakított ki több gólhelyzetet. A második játékrészben két szögletből is gólt szerzett a Csorna és ezzel megérdemelten nyerte meg a mérkőzést.

Jók: Cseri L., Hegedűs, ill. Véghelyi, Molnár G., Szabó A.

Zalka Péter: – Jól küzdöttünk, de sajnos két szögletet követően kapott gól után eldőlt a mérkőzés.

Varga Péter: – A fegyelmezett hazai csapat ellen a második félidőben mutatott jó játékunkkal megérdemelten győztünk.

Beled–Bősárkány 1–0 (1–0)
Beled, 250 néző. V.: Vass.

Beled: Hegyi – Csorba, Nagy Z., Torma, Szűcs, Horváth I., Varga T., Kiss D. (Molnár Z.), Németh R., Bödecs B. (Pinczés), Bödecs D. (Balassa).
Edző: Farkas Ferenc.

Bősárkány: Kozma – Szabó A., Farkas G., Buti, Török, Soós, Varga P. (Tóth T.), Nagy Á., Baán (Burián), Horváth R., Kajtár. Edző: Horváth Norbert.

Gsz.: Kiss D. Kiállítva: Pinczés.

A kihagyhatatlannak tűnő ziccerek kihagyása után megszenvedett a három pontért a hazai csapat.

Jók: Németh R., Kiss D., ill. senki.

Farkas Ferenc: – A szezon eddigi leggyengébb játékával nagyon fontos három pontot szereztünk, melyet a küzdeni tudásunknak köszönhetünk.

Horváth Norbert: – Az első húsz percben eldönthettük volna a mérkőzést, ehelyett kaptunk egy elkerülhető gólt. A beledi csapat akaratban felülmúlt bennünket.

Duna Takarék Megyei I. osztály 22. forduló.

2014. 04. 12., szombat
Győrszemere–Lipót 1-0.
2014. 04. 13., vasárnap
Petőháza–Lébény 3-1,
Jánossomorja–Csorna 1-3,
Ménfőcsanak–Kapuvár 0-0,
Rajka–DAC 1912 1-2,
Nyúl–Koroncó 3-0,
Beled–Bősárkány 1-0,
Gönyű–Öttevény 1-1.

Megyei II. o. Aranyhal Étterem Győri csoport 21. forduló.
2014. 04. 13., vasárnap
Abda–Pannonhalma 2-1,
Győrszentiván–Győrújbarát 1-0,
Tét–Rábapordány 3-4,
Bajcs–Rábaszentandrás 1-2,
Pér–Bácsa 0-4,
Táp–Győrújfalu 3-2,
Kóny–Egyed 4-3,
Töltéstava–Kajárpéc 0-2.

Megyei II. o. Orchidea Hotel Mosonmagyaróvári csoport 21. forduló.
2014. 04. 12., szombat
Enese–Hegyeshalom 3-1.
2014. 04. 13., vasárnap
Győrzámoly–Hédervár 0-5,
Dunaszeg–Mosonszentmiklós 4-4,
Dunakiliti–Püski 1-1,
Ásványráró–Börcs 3-1,
Kunsziget–Máriakálnok 0-3,
Károlyháza–Mosonszolnok 1-1,
Bezenye–Győrsövényház 2-4.

Megyei II. o. Soproni csoport 21. forduló.
2014. 04. 13., vasárnap
Répcementi–Mihályi 6-1,
Lövő–Veszkény 4-2,
Iván–Nagycenk 2-2,
Osli–Vitnyéd 0-4,
Babót–Újkér 7-1,
Szany–Hegykő 2-0,
Egyházasfalu–Fertőendréd 0-3,
Fertőszentmiklós–Rábakecöl 9-0.

Megyei III. o. Pálya Vasút Győr Kelet 21. forduló.
2014. 04. 12., szombat
DAC II–Nyalka 0-0.
2014. 04. 13., vasárnap
Győri AC–Bakonyszentlászló 3-3,
Mindszentpuszta–Győrszentiván II 2-0,
Bőny–Nagyszentjános 2-1,
Écs–Vámosszabadi 9-1,
Győrasszonyfa-Tarjánpuszta–Mezőörs 4-2,
Pázmándfalu–Győrság 3-1,
Bakonyszentkirály–Veszprémvarsány 4-1.

Megyei III. o. Friss Víz Liga Győr Nyugat 19. forduló.
2014. 04. 13., vasárnap
Csikvánd–Koroncó II 2-0,
Rábaszentmihály–Abda II 1-2,
Szerecseny–Nádorváros elmaradt,
Felpéc–Gyarmat 2-4,
Sokorópátka–Rábapatona 2-2,
Gyömöre–Tényő 0-0,
Ikrény–Rábacsécsény 1-5.

Megyei III. o. Rajkai Takarék Mosonmagyaróvári csoport 21. forduló.
2014. 04. 12., szombat
MITE–Darnózseli 0-8,
Rajka II–Mecsér elmaradt.
2014. 04. 13., vasárnap
Győrladamér–Kimle 3-1,
Levél–Dunaszentpál 3-0,
Dunasziget–Mosonszentmiklós II 4-2,
Halászi–Hotel Lajta Park 2-1,
Mosonudvar–Újrónafő 1-4.

Megyei III. o. Rajkai Takarék Csornai csoport 21. forduló.
2014. 04. 12., szombat
Magyarkeresztúr–Rábacsanak 1-8.
2014. 04. 13., vasárnap
Vág–Csapod 3-4,
Barbacs–Markotabödöge 2-0,
Jobaháza–Himod 2-0,
Bodonhely–Szilsárkány–Pásztori 0-2,
Bágyogszovát–Szil 5-2,
Bezi–Rábatamási 1-2,
Farád–Kisfalud 1-1.

Megyei III. o. Soproni "A" csoport 19. forduló.
2014. 04. 13., vasárnap
Pereszteg–Fertőd 0-3,
Répcevis–Sopronhorpács 0-0,
Kópháza–Agyagosszergény 2-2,
Sopronkövesd–Ágfalva 2-4.

Megyei III. osztály, Soproni "B" csoport 19. forduló.
2014. 04. 13., vasárnap
Nagylózs–Fertőrákos 3-0.
Und–SFAC 0-2,
Sarród–Balf 3-4,
Harka–Zsira 6-4.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Részvételi rekord a 29. Vivicittá városvédő futáson - fotók

Az elmúlt évi létszámhoz képest idén 5100-zal nőtt a mezőny, összesen 20750 nevezést regisztrált az… Tovább olvasom