Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 29°C Még több cikk.

Krampusz lett a győri bokszolóból: Kelemen a Mikulásnak segített

Kelemen Balázs új szerepkörben próbálta ki magát december 6-án, ő volt a győri Mikulás első számú segítője.
Mire nem jó egy spinning edzés? Kelemen Balázs ott ismerkedett meg Beleznay Kálmánnal, aki azóta már a ringsegédje lett, december 6-án pedig a Felix Promotionnal együttműködő bunyós állt be barátja mellé „asszisztálni".

„Ő zenész, egy igazi bohókás pali, aki már nyolc éve beöltözik Mikulásnak – mondta Kelemen Balázs. – Ilyenkor a saját pénzén vesz vagy húsz kiló szaloncukrot, nyakába veszi a várost, és igyekszik vidámságot csempészni az emberek életébe. Megkérdezte, az idén lennék-e mellette krampusz, én pedig azonnal igent mondtam. Beöltöztünk, végigjártuk Győrt, voltunk a belvárosban, az utcákon, iskolában, edzőteremben, boltokban. Előfordult, hogy odajött hozzánk egy család, hogy még vissza is hoznak bennünket, csak menjünk el hozzájuk, és látogassuk meg a gyerekeiket, hogy lássák, ha rosszak, akkor virgácsot is kaphatnak. Kellett egy kis jókedv ezekbe a szürke hétköznapokba."
A furcsa kettőst alaposan megbámulták, fényképezték őket, sőt, egy idős néni még egy kis futásra is vállalkozott értük. „Szaladt utánunk, és kiabálta, hogy álljunk meg, mert ő egész életben ránk, a Mikulásra és a krampuszra várt, és nem akarja elszalasztani az alkalmat – mesélte Kelemen, majd még egy mulatságos sztorit előadott: – Betoppantunk egy könyvelői irodába, ahol az egyik alkalmazott az Ausztráliában élő hatéves unokájával beszélgetett. Odaálltunk a kamera elé, a kissrác pedig megkérdezte, hol vittük be hozzá az ajándékot. Kálmán kapásból mondta, hogy a kéményen át, mire jött a felelet, hogy Ausztráliában nincs is kémény. Végül kiegyeztünk a légkondi szellőzőjében…"


Adódik persze a kérdés, hogy ki találja fel magát jobban új szerepkörében, Kálmán ringsegédként vagy Balázs krampuszként. „Szerintem egy egyre állunk. Mindkettőnknek voltak kezdeti hibái. Nekem például most egy könyvből kellett volna megnéznem, ki kaphat ajándékot és kinek jár virgács, de nem volt szívem virgácsot adni, Kálmán meg elsőre nem tudta beadni a kisszéket a ringbe a meccsemen. De van előttünk bőven gyakorlási lehetőség!" – jegyezte meg Kelemen Balázs.

Olvasóink írták

  • 1. Karlos 2011. december 09. 12:32
    „Kelemen Kabátban :-)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kosárlabda, Euroliga: esélyesebb hazaiak

Verhető ellenfelekhez látogatnak a magyar csapatok a női Euroliga hétközi fordulójában. Tovább olvasom