Kisalföld logö

2018. 03. 21. szerda - Benedek -4°C | 4°C Még több cikk.

Győzteseknek születtek az ikrek

A vártnál korábban, néhány nappal a Magyar Kupa-győzelem előtt születtek meg a kézilabdás ikrei.

Néhány nappal a Graboplast-ETO Magyar Kupa-sikere előtt, a vártnál korábban születtek meg az ETO volt labdarúgójának és kézilabdásának ikrei. A kicsik túljutottak a nehezén, s egészségesen hagyhatták el a kórházat.

A bajnokcsapat tagjai is csak a szerdai edzésen láthatták először a két kis testvért, Biankát és Benjámint. Kattintson a képre!
„Az aranyérmet segítőmnek, Horváth Mariannának ajánljuk" – nyilatkozta lapunknak az április elején lejátszott Magyar Kupa-döntő után Róth Kálmán, a győztes Graboplast-ETO edzője.
Az ETO KC egykori válogatott kézilabdásának, valamint férjének, a Győri ETO FC szintén volt válogatott labdarúgójának, Bordás Csabának ugyanis március utolsó napján születtek meg ikrei.
Bianka Korina és Benjámin Máté  a vártnál jó két hónappal korábban jött világra, de a Petz Aladár megyei kórház koraszülöttosztálya dolgozóinak és a kegyes sorsnak köszönhetően a közelmúltban teljesen egészségesen kerültek ki az intézményből.
Ráadásul a csapat jóvoltából június 1-jén egy magyar bajnoki aranyérmet is „szereztek", ugyanis ezt a sikert is a Bordás ikreknek ajánlották fel Görbiczék, akik a tegnapi első edzésen már kézbe vehették a szépen fejlődő csecsemőket.

„Az elmúlt több mint két hónap nagyon nehéz volt, rengeteget kellett idegeskedni, de szerencsére minden a legnagyobb rendben ment, s most boldogan tarthatjuk kezünkben a két csöppséget" – mondta Horváth Marianna, aki hozzátette: az orvosok – Alexy Miklós és Szigeti Éva vezetésével –, az ápolók és a család mellett a barátok is rengeteget segítettek.

„Hihetetlen az a munka, az az odaadás, ami az osztályon dolgozókat jellemzi. Mindenki mindent megtesz azért, hogy a csöppségek meggyógyuljanak, még ha ez sajnos nem is mindig sikerül. Nem tudom eléggé kifejezni, mennyire hálásak vagyunk valamennyiüknek" – tette hozzá a Graboplast-ETO mellett pályaedzőként dolgozó édesanya.
Közben a Graboplast-ETO a magyar bajnokságban is aranyérmet szerzett. A Dunaferr elleni mindent eldöntő összecsapáson Horváth „Manyi" is jelen volt, s együtt örült a csapattal. A játékosok a Magyar Kupához hasonlóan ezt a sikert is a Bordás ikreknek ajánlották.
„Külön köszönettel tartozom a csapatnak, Róth Kálmánnak és az egész klubnak, mert az első perctől mellettünk álltak, s amiben tudtak, csak támogattak bennünket. Rendkívül jólesett mindkettőnknek, hogy az aranyérmek fényében sem feledkeztek meg a lányok Biankáról és Benjáminról" – folytatta Horváth Marianna.

Bordás Csaba, az apa elmondta, igazából egy percig nem tudtak megnyugodni, csak akkor, amikor már biztos volt, elhagyhatják a kórházat:
„Testközelből láttuk, hogy ezen az osztályon percről percre változik a helyzet, így egy olyan pillanat sem volt, amikor fellélegezhettünk. Szavakkal el sem tudom mondani, mit éreztem, mikor azt mondták az orvosok: hazavihetjük az ikreket. Hálás vagyok a sorsnak, hogy minden ilyen jól alakult."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ausztriába igazol a kiliti gólkirály?

42 góllal lett a megyei másodosztály mosonmagyaróvári csoportjának gólkirálya Németh Szabolcs. Tovább olvasom