Kisalföld logö

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -3°C | 3°C Még több cikk.

Döntött a bíróság: Reszeli nem bűnös

Labdarúgás - Megszületett a jogerős döntés: Reszeli Soós Istvánt felmentette a bíróság, a harmadfokú ítélet kimondta, hogy a DVTK volt vezetője nem bűnös az őt ért vádakban.
A vádlott a Diósgyőri Vasgyárak Testgyakorló Köre Kft. közvetlen irányítást biztosító, befolyással rendelkező tulajdonosa volt. A megyei bíróság 2003. szeptemberben határozatban állapította meg a társaság fizetésképtelenségét, és rendelte el a felszámolást. Ekkor kezdődött a történet...

Reszeli még ügyvezetőként tett ajánlatot a DVTK Kft-ben üzletrésszel rendelkező Borsod Volán SE-nek (BVSE) arra, hogy 3 millió forintos törzstőkéjű társaságban lévő többségi tulajdonrészének jelentős részét 12 millió forintért megvásárolja, de mituán nap világot látott, hogy a DVTK kedvezőtlen anyagi helyzete, a csökkentett vásárlási értéket sem tudta kifizetni az edző.

A rendelkezésre álló bizonyítékok, és tanúvallomások alapján a csődbűntett és a jelentős kárt okozó csalás vádja alól is felmentették a vádlottat

Olvasóink írták

 • 5. NA SZIA SZEVASZ! 2008. november 01. 20:16
  „EZEK SZERINT GYŐRI VAGY MERT JÓL TUDOD!Fradiban durvább dolgok voltak,és ki!!vert szét kit?”
 • 4. BVB 2008. október 31. 15:46
  „GYőriek!
  mit lázadtok?kimutogatott nektek meccseken(középső ujjal), nem tisztelte a saját szurkolóit..és ti csak nyeltetek nyeltetek nyeltetek.Most kiváncsi lennék ha ezt egy Fradiba megcsinálja hány mp alatt verik szétt a képét”
 • 3. THE BEST! 2008. október 29. 10:46
  „VICC!PERSZE,HOGY ÁRTATLAN MINT A MA SZÜLETETT BÁRÁNY!Éveken át pénzért lehetett nb1-es focista akinek pénzes apuci megvette!”
 • 2. elreszeli-fosós 2008. október 28. 10:37
  „Csak bűzös. Az egész ügy.”
 • 1. kalle11 2008. október 27. 19:09
  „Hogyan is lenne bűnös a mi Pistánk? Van az a pénz amiért ezt el lehetett sikálni.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy brazil és egy litván: olimpikonok a magyar mezőnyben

Kosárlabda - Olimpiára eljutni magyar kosarasnak évtizedek óta elérhetetlen álom. A Sopronban… Tovább olvasom