Kisalföld logö

2018. 01. 16. kedd - Gusztáv -3°C | 5°C Még több cikk.

Audi ETO: Kari Aalvik Grimsbö családjával és egy kutyával költözik Győrbe

Kari Aalvik Grimsbö azt nyilatkozta, két héten belül 100 százalékos állapotban lesz az Európa bajnokságon szerzett sérülése után.
Kari Aalvik Grimsbö a decemberi Európa-bajnokságon porcsérülést szenvedett a jobb térdében, már az első, Románia elleni mérkőzésen, így a további meccseket ki kellett hagynia. Műtét, majd kéthónapos rehabilitáció várt rá, amely most ér véget. Az Audi ETO beszélgetett a kapussal:

- Meglepődtél-e az ETO megkeresésén, mi volt az első reakciód? Mik az eddigi információid, benyomásaid a klubunkról, az országunkról és a városról?

- Nagyon meglepődtem, egyben nagyon boldoggá is tett a megkeresés. Sokat jelent nekem, hiszen Győr egy régi tradíciókkal bíró klub, innen megkeresést kapni, ide tartozni nagy megtiszteltetés. Jelenlegi dán klubomat, a barátokat, társaimat ilyen hirtelen itthagyni nehéz, de ez egy olyan lehetőség számomra, amelyre nem tudok nemet mondani. Ez egy igazi álom, hogy egy ilyen stabil, és a BL-ben is fantasztikus eredményeket felmutató klubnál játszhatok. Alig várom már, hogy Győrbe érkezzek, és megismerhessem a klubot, az embereket, a várost. Sok jót hallottam róluk. Nagy kihívás számomra, hogy itt játszhatok, izgatottan várom, és mindent megteszek, hogy majd a legjobb formámat mutassam.

- Jártál-e már korábban Győrött?

- Egyszer voltam a városban, még amikor a Byaasen csapatával jöttünk ide játszani, de már elég régen, így várom, hogy újra ott lehessek.

- Hogy halad a sérült térded rehabilitációja? Milyen edzéseket tudsz végezni, mikor lesz 100%-os az állapotod?

- A sérülésem rehabilitációja a műtét után a tervek szerint halad, nap mint nap erősebbnek érzem a térdemet. A fizioterapeutánkkal edzek itt Dániában. Már a kapuba is beálltam, az edzések intenzitását és mennyiségét fokozatosan emeljük, és szerencsére a térdem jól reagál. Már szinte teljes értékű edzéseket végzek, a biciklizést pedig teljes erőbedobással tudom csinálni. Ennek megfelelően két héten belül 100%-os állapotban leszek.

Kari Aalvik Grimsbö
Kari Aalvik Grimsbö - Fotó: Vidar Ruud


- A nemzeti válogatott tagjaként fantasztikus eredménylistát birtokolsz, amihez ezúton is gratulálunk! Klubszinten pedig talán az ETO-val is felérhetsz a csúcsra. Motiváltnak érzed-e magad?

- Természetesen, óriási a motivációm! Szeretnék minél többet fejlődni, és hozzátenni a csapat teljesítményéhez amennyit csak tudok!

- Családoddal költözöl-e Győrbe? Hogyan tervezed az új életet az új országban, új városban? Mennyi időt töltöttél eddig külföldön?

- Eddig 4 és fél évet játszottam külföldön, jelenlegi dán klubomnál. Egész családommal ide költözünk: férjemmel, másfél éves kisfiammal és a kutyánkkal. Fontos számomra, hogy ők mellettem legyenek, és tudom, hogy nagyon jó életünk lesz Győrött.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hat hétre kidőlt a Milan sztárja

Az olasz válogatott támadót hétfőn Amszterdamban vizsgálták meg, és a diagnózis szerint eltört a… Tovább olvasom