Kisalföld logö

2018. 03. 18. vasárnap - Sándor, Ede -5°C | 3°C Még több cikk.

A Toldi bizonyult a legerősebbnek

Tavaly szeptembertől öt korosztályban 55 csapat részvételével rendezték a megyei kézilabda utánpótlás-bajnokságot.

Tavaly szeptembertől öt korosztályban 55 csapat mintegy 650 ifjú kézilabdázója részvételével rendezték a Győr környéki diáksportbizottság, valamint a Győrújbaráti DSE szervezésében a megyei kézilabda utánpótlás-bajnokságot, melybe Veszprém és Vas megyei együttesek is bekapcsolódtak.

„Azt az alapvető célt, hogy a csapatok minél több játéklehetőséghez jussanak, maradéktalanul sikerült teljesítenünk" – nyilatkozta Magassy Gergő győrújbaráti testnevelő tanár, aki elmondta, hogy csapatonként tíz pluszmérkőzést hozott ez a bajnokság. Ezek a mérkőzések remek lehetőséget nyújtottak az utánpótlás feltérképezésére, s kiválóan szolgálták a csapatok folyamatos felkészülését.

A pápaiak egy emlékserleget hoztak magukkal, ezzel köszönték meg a kifogástalan szervezőmunkát. Az ikerváriak vezetője, Horváth János pedig külön köszönetet mondott, hogy részt vehettek ebben a mérkőzéssorozatban, s ha lehetőség lesz rá, jövőre még több csapattal szeretnének jönni.

A bajnokság zárása alkalmával Rácz József, a megyei diák-
sporttanács elnöke hangsúlyozta: a diáksport megújításához sok ilyen sikeres rendezvényre lenne szükség, igaz, ehhez a központi támogatás is nagyon kellene.

A sorozat győztesei, U8: Szombathely (fiúk), ill. Ikervár (lányok). U9: Toldi SE, ill. Ikervár. U10: Toldi SE, ill. Pápa. U12: Toldi SE, ill. Kazinczy Győr. U14: Toldi SE, ill. Toldi SE.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Országos példa lehetne a győri ovifoci

Győrben 22 óvoda és mintegy ötszáz lelkes kisgyermek részvételével rendeztek gálát a helyi… Tovább olvasom