Kisalföld logö

2018. 03. 21. szerda - Benedek -4°C | 4°C Még több cikk.

A Győri ETO FC-nek már nincs NAV tartozása

A klub pénteken banki átutalással teljesítette az aktuális fizetési kötelezettségét.A Győri ETO FC-nek nincs NAV tartozása

˝A sajtóban megjelent, a GYŐRI ETO FC–nek a NAV-val szemben fennállt tartozásával kapcsolatos információja helytálló azzal a rendkívül fontos megjegyzéssel, hogy a GYŐRI ETO FC tárgyalásban volt  a NAV-val e tartozás  pénzügyi rendezését illetően.

A GYŐRI ETO FC a mai nap folyamán banki átutalással teljesítette az aktuális fizetési kötelezettségét, az ennek megtörténtét igazoló banki átutalást a délelőtt folyamán bemutattuk a NAV vezető munkatársainak is. A Győri ETO FC   rendelkezik a NAV-ot érintő aktuális kötelezettségek teljesítését követően „NULLÁS" igazolással˝ - juttatta el közleményét a klub a kisalfold.hu-nak.


Korábban írtuk:

Végrehajtás alatt áll az ETO cége is

A végrehajtás alatt állók listáján a Diósgyőr, a Győri ETO FC és a Kecskemét szerepel. Ezt az információt a NAV külön is megerősítette az mfor.hu számára.

Ennél többet viszont nem lehet tudni a klubok helyzetéről, sem a végrehajtás állapotáról. Részben azért, mert adótitoknak minősülnek az információk, részben pedig azért sem, mert a NAV-tól kapott tájékoztatás szerint a lista összeállítása „független az összeghatártól és attól, hogy hány hónapja halmozódik a tartozás". Ráadásul még az is elképzelhető, hogy az érintett klubok fizetési könnyítéssel rendelkeznek.

Emiatt nincs veszélyben a klubok élvonalbeli szereplése. A Magyar Labdarúgó Szövetség hatályos klublicencszabályzatának 103-as paragrafusa alapján ugyanis csak akkor van eljárási kötelezettsége az MLSZ-nek, ha jogerős felszámolási vagy végrehajtási eljárás indul a szervezetek ellen.

Erről viszont egyelőre még nincs szó, hiszen sem a cégközlönyben, sem pedig a klubok cégkivonatában nem található erre utaló bejegyzés, közlés.

Szerettük volna az ETO-tól megtudni, milyen mértékű a tartozás, s ez mennyiben befolyásolja a gazdálkodást, a Kisalföld megkeresésére azonban lapzártáig nem kaptunk választ. Amint a klub reagál, természetesen közöljük.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gilardino a Kuangcsou Evergrandéhoz szerződött

Az ázsiai Bajnokok Ligájában és a kínai labdarúgó-bajnokságban egyaránt címvédő Kuangcsou… Tovább olvasom