Kisalföld logö

2017. 11. 21. kedd - Olivér 3°C | 9°C Még több cikk.

Zombori István: a soproni MSZP elnöke fizesse vissza a jutalmát!

Az az alpolgármester, aki jó erkölcsbe ütköző, jogszabálysértő szerződést ír alá nem érdemel jutalmat - fogalmazott Zombori István, Fidesz.

Megértjük, hogy Kalmár István, a soproni MSZP elnöke nem kíván, vagy talán nem tud válaszolni arra a kérdésünkre, hogy az általa alpolgármesterként felvett közel tízmillió forintnyi jutalomból miként jótékonykodott, pedig jó lenne megtudni, hogy a nyilatkozatában elhangzott "jelentős részét jótékonykodásra fordítottam" megfogalmazás mit is takar pontosan - mondta el hétfői sajtótájékoztatóján Zombori István (Fidesz), önkormányzati képviselő.

- A jutalomról pedig annyit, hogy megítélésünk szerint az, aki alpolgármesterként jó erkölcsbe ütköző, jogszabálysértő szerződést ír alá, aki városvezetőként szintén jogsértő és káros mélygarázs szerződést, valamint aki a dicstelen tűzoltólaktanya és Fészek apartmanház történetet támogatta, nem érdemel jutalmat.

A képviselő így folytatta: nehezményezzük azt is, hogy Kalmár István közel tízmillió forintnyi jutalmat vett fel, miközben a várost adósságlejtőre tették. Ezekért a balsikerű dolgokért nem jár jutalom.

- Felkérjük, fontolja meg, hogy legalább az állítólagos jótékonykodásból megmaradt részt visszafizeti - zárta Zombori István.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ausztriába tartó migráns akart megszökni a rendőrök elől Sopronban

Egyikük az ellenőrzés elől egy Ausztriába haladó vonatra próbált meg felugrani, de sikerült őt is… Tovább olvasom