Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Virtuális séta és Sopron Pass hűségkártya a hűség városában

A Sopronba érkező turisták a hűségkátyával az adott helyeken kedvezményesen vásárolhatnak. Előtte pedig virtuálisan körbejárhatják a várost.
  
A Kulturális és örökségturisztikai Klaszter projekt keretében két, új fejlesztés is elkészült. Ennek egyik eleme a Sopron Pass hűségkártya.

- A csatlakozott szálláshelyeken a turisták ingyenesen igényelhetik és kapják meg majd a kártyát - mondta el a csütörtöki bemutatón Rigler Zsolt, klaszter menedzser.

- A programban részt vevő üzletekben, szolgáltatóknál pedig kedvezményeket vehetnek igénybe. A mi javaslatunk öt-tíz százalék, de ettől bárki eltérhet. A kártyán hűségpontok is gyűjthetők. Fel lehet használni a főszezonon kívül, vagy akár ajándékutalványként elajándékozhat; ez csak két példa, de az partnerekre van bízva, hogy miként válthatják be ezeket a turisták.

Rigler Zsolt hozzátette, a sopronpass.hu weboldal már működik, de úgy számolnak, hogy még ebben a turisztikai igényben kibocsájthatják az első kártyákat. Ám ahhoz, hogy ez megtörténhessen az szükséges, hogy minél több elfogadóhely csatlakozzon. Az ő bevonásuk a jövő munkája lesz.

A turisták tehát, a tervek kedvezményeket kapnak, ám mielőtt elindulnának az interneten is körbejárhatják a várost - ez a projekt második eleme.

- A sopronisetak.hu oldalon bárki bebarangolhatja a várost, szöveges, képes és videós ismertetők mutatják be a jellegzetes helyeket, épületeket - kezdte a virtuális séták Sopron belvárosában című fejlesztést Wilfing András, a BW Organization Kft. ügyvezetője.

- A jobb megismerést jelenti a feltöltött mintegy százötven panorámakép. Illetve az a mobiltelefonra is letölthető alkalmazás is, amely amolyan képzeletbeli idegenvezetőként mutatja be a várost. Azt, hogy éppen mit lát az ember, vagy éppen milyen épület, műemlék, templom, múzeum előtt tartózkodik, azt egy QR kód leolvasása után megtudhatják.

Azaz a turisták akár még elindulás előtt feltérképezhetik a várost, az interaktív útikönyvvel. Mindemellett a helyiek is számos érdekességet is megtudhatnak Sopronról - tette hozzá Wilfing András.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rothos sikerek a szakmai versenyen

A tíz versenyszám mindegyikének élén soproni tanuló végzett, összesítésben az első nyolc helyezett… Tovább olvasom