Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Új gondnok ügyel majd a temetőre

Új gondnoka lesz a bánfalvi hősi és köztemetőnek, aki talán még az eddigieknél is jobban magáénak érzi majd a feladatot, a sírkert gondozását.

A temető kezelője állítja, mindent megtesznek a rendezett összképért.

– Rosszindulatú vádaskodás, hogy a bánfalvi temető elhanyagolt – reagált megkeresésünkre Wartha Jánosné, a sírkert kezelésével megbízott temetkezési vállalkozás ügyvezetője, amikor egy olvasói panasszal szembesítettük. – Véleményem szerint szép és gondozott a temető, amit a hozzátartozók is megerősítenek, amikor ügyintézés céljából felkeresik az irodánkat. Minden javaslatot szívesen fogadunk, és igyekszünk eleget is tenni a kéréseknek, legyen az egy veszélyes sírkő vagy egy belógó fa miatti intézkedés. Megvizsgáljuk, hogy mit tehetünk és megkeressük a megoldást. Azt kérem, akinek bármi kérdése, kérése, panasza van a temetővel kapcsolatban, keressen meg minket a Balfi út 1/3. szám alatt, de egyszerűbb vagy helyben kezelhető ügyekben a temető gondnoka is segít. Új munkatársat kerestünk erre az állásra, ugyanis a régi gondnokunk – aki jelenleg felmondási idejét tölti – sajnos nem soproni, így nem tudott mindig a temetőben lévő lakásban tartózkodni.

A temető kezelője szerint rendezett a sírkert és a hozzátartozók is elégedettek a látvánnyal. Fotó: Magasi
A temető kezelője szerint rendezett a sírkert és a hozzátartozók is elégedettek a látvánnyal. Fotó: Magasi

Szeretnénk, ha ebben változás történne, és mindenki elégedett lenne a munkánkkal – tette hozzá.

Olvasóink írták

 • 2. iparos 2010. február 13. 20:03
  „Mi az, hogy nincs bevétel! Hiszen már minden xarért fizetni kell.Keményebb házirendel dolgoznak, mint egy kollégiumban.
  Az pedig felháboritó ahogy temető záráskor füttyögetéssel szolitják fel a vendégeket, hogy hagyják el a temetőt!/ soproni temető/MIndha vizslák járnának a gazdáikhoz...”
 • 1. AriEri 2010. február 12. 20:09
  „Jó nagy hazúgság az egész,hiszen az igaz,hogy nem soproni származásu a volt gondnok,de 2 éve már itt lakik és 2009 április óta a gondnoki lakásban él.
  Amikor nem volt a lakásban az nyáron 1 hét szabadság idő alatt volt és Karácsonykor.
  Egyébként bárkinek a rendelkezésére állt mindíg, ezt tanusítják az ott járók.
  Amióta Ő volt a gondnok a temetőben azóta lett rend!
  Volt olyan hozzátartozó aki felajánlotta,hogy aláírás gyűjtésbe kezd ha a gondnoknak elkéne menni a temetőből.hát akkor miről beszélünk?
  A temető kezelője nem sok mindent tett ezért a temetőért, ha a gondnok nem harcolta ki pl. a veszélyes fa kivágását a fűnyírást stb...
  Hivatkozva arra,hogy nincs bevétel így nem tud rá költeni.
  Hát ennyit nagy vonalakban.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ezüstöt ért a lányok árajánlata a versenyen

A Nyugat-magyarországi Egyetem csapata második lett az idei Országos Pénzügyi Esettanulmányi… Tovább olvasom