Kisalföld logö

2017. 01. 21. szombat - Ágnes -9°C | 1°C Még több cikk.

Török Zoltán beszámolt: a kosárcsapat hitelmentes

Ahogy az már hagyomány az Uniqa Euroleasing Sopronnál, az ügyvezető a bajnoki döntőre időzíti a Raabersport Kft. előző évi gazdálkodásáról szóló beszámolóját.

A klub felügyelő bizottsága és tulajdonosi taggyűlése is megtárgyalta és
elfogadta a 2012. évi gazdálkodásról szóló beszámolót. A Raabersport Kft. 2012-ben 181.395 ezer forint mérleg főösszeg mellett, 8.370 ezer forint
pozitív eredménnyel zárt. Saját tőke/jegyzett tőke aránya 11.009e/11.600e
forint.

Török Zoltán kiemelte, a gazdálkodás stabilitása, és megbízhatósága jelenti továbbra is a klub működtetésének legfontosabb ismérvét. Jól jellemzi a közölt adatok mellett a gazdálkodás hatékonyságát, hogy a társaság 438 millió forint árbevételt produkált, amely kis mértékű növekedés a 2011. évhez viszonyítva, valamint, hogy maradéktalanul visszafizette a kosárlabda csapat működtetésére felvett hitele utolsó részletét is.

"Sikeresen gazdálkodtunk 2012-ben, ami nem kis büszkeséggel tölt el, de
ahhoz, hogy ez a sikeres gazdálkodás minden tekintetben folytatódhasson, elengedhetetlen, hogy azok a nagyszabású tervek, melyeket 2012-ben elindítottunk, valóra is váljanak.

A klub minden területen bizonyít, és bízom benne, hogy a teljesítményünk pozitív megítélés sem marad el. Sopronban a kosárlabda közügy! Ennek megfelelő nyíltsággal és felelősséggel dolgozunk a továbbiakban is azért, hogy az infrastruktúra, az akadémiai képzés, a profi sport és a nemzetközi kapcsolatok terén egyaránt méltóképpen képviselhessük Sopront."
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sopron is ott lesz: koronázóvárosok találkozója Székesfehérváron

Sopronban, a ferencesek templomában koronázták III. Ferdinándot (1637-57) az 1625-ben Pozsonyban… Tovább olvasom