Kisalföld logö

2018. 01. 23. kedd - Zelma, Rajmund -2°C | 4°C Még több cikk.

Segítség a pályaválasztás előtt: karrier nap Sopronban

A karrier nap célközönsége egyrészt a pályaválasztás előtt álló fiatalok másrészt személyzeti területen dolgozó szakemberek.

Május 6-án, kedden A HR Club Sopron szervezésében 2014-ben első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal egy olyan szakmai rendezvényt kívánnak életre hívni, ahol a pályaválasztók megismerkedhetnek a helyi szakképző intézmények képzéseivel, valamint Sopron és környéki vállalatok mutatkozhatnak be az álláskeresőknek.

Emellett a régióban dolgozó HR szakemberek építhetik szakmai kapcsolataikat, bővíthetik szakmai ismereteiket is.

A rendezvény a szakképzés fontosságára, a szakemberek tudatos utánpótlására kívánja felhívni a figyelmet. Ebben nagy segítséget nyújthat a látogatók részére a soproni Kereskedelmi és Iparkamara, amely mint helyi hivatalos szervezet segít eligazodni az új szakképzésről szóló törvénnyel kapcsolatban (2011. évi CLXXXVII. törvény)
és a szakképzés gyakorlati megvalósításában.

A Karrier Nap célközönsége egyrészt a pályaválasztás előtt álló fiatalok (általános iskola 7. osztály, középiskola 3. osztály, főiskola-, egyetem végzős hallgatói), másrészt személyzeti területen dolgozó szakemberek, vezetők és az álláskeresők.

Helyszín a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központ, amelynek elrendezése kiválóan alkalmas arra, hogy egymással párhuzamosan futó, tematikus előadások, szervezett programok megtartását tegye lehetővé.

A programok közt szerepel a "Szakképzés 2014", ahol gyakorló szakemberek nyújtanak segítséget a szakképzéssel kapcsolatos kérdésekben, a Sopron és környéki szakképző iskolák kiállítása és bemutatója (fókuszban azon iskolák és képző intézmények ahol szakképzés folyik), a "HR Klub Sopron Konferencia" (szakmai előadások), a "HR Klub Sopron Szoba"(Önéletrajzírás; Munkát akarok, de azonnal; Nem hétköznapi teljesítmény hétköznapi menedzsmentje; A személyes márka szerepe a karrierépítében), valamint
természetesen lesz "Állásbörze" is.

Bővebb információ: www.hrclubsopron.hu

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Addig ment a lopott motorral Sopronban, amíg volt benne benzin

A gyanú szerint a 19 éves fiatalember ellopott egy motort Sopronban. Nem sokáig élvezhette a… Tovább olvasom