Kisalföld logö

2017. 11. 18. szombat - Jenő 3°C | 8°C Még több cikk.

Összefogtak a változásért

Magyarországon a kiváltságosok társadalmát építi a hatalom. E kormányzati törekvésekkel szemben az Együtt 2014 és a Párbeszéd Magyarországért soproni szervezeti összefogtak - hangzott el sajtótájékoztatójukon.
A közvélemény előtt egyre nyilvánvalóbb, hogy Magyarországon a kiváltságosok társadalmát építi a hatalom. E kormányzati törekvésekkel szemben az Együtt 2014 és a Párbeszéd Magyarországért soproni szervezeti összefogtak, s helyben is egyeztetve működnek – jelentette be keddi közös sajtótájékoztatóján Lehóczki Attila, a Párbeszéd Magyarországért, illetve Simon Zoltán, az Együtt 2014 soproni tagja. Elmondták, a Remény körút címre keresztelt országjárás soproni állomása május 23-án, csütörtökön lesz a Széchenyi téren, ahol 12 és 13.30 óra között találkoznak a két párt vezetői az érdeklődőkkel.

– A választási szövetséget alkotó pártok közül az Együtt 2014 is egy összefogás eredménye: a Haza és haladás, a Milla és a Szolidaritás által létrehozott párt, mely hangsúlyosan képviseli a munkavállalók érdekeit – mondta el Simon Zoltán, 32 esztendős környezetkutató, aki jelenleg nevelőtanárként dolgozik egy soproni középiskolában. A párbeszédre helyezi a hangsúlyt Lehóczki Attila. A Sopronban tervezőirodát vezető 48 éves vállalkozó szerint Európával nem harcolni, hanem a kölcsönös előnyök mellett együttműködni kell.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy napig politikusok lehettek

A Széchenyi-gimnázium 16–18 éves diákjaiból álló küldöttség utazott Strasbourgba, ahol az… Tovább olvasom