Kisalföld logö

2018. 07. 22. vasárnap - Magdolna 19°C | 27°C Még több cikk.

Nemzetközi Gyermekfesztivál

Sopron - A Zabhegyező Gyermekanimátorok Egyesülete idén Sopronban tartja a XVIII. Nemzetközi Gyermekfesztivált. A programokat április 8–12. között rendezik.
– Kiemelten közhasznú szervezetünk 1991-ben alakult, tagjai középiskolások és egyetemisták. Legnagyobb rendezvényünk a Nemzetközi Gyermekfesztivál, melyet mindig a tavaszi szünetben tartunk – mondta el tegnapi sajtótájékoztatójukon Rohács Péter szervező. – A programok színhelyéül idén Sopront választottuk, több száz gyerek részvételére számítunk. Minden eddiginél színesebb programmal készülünk.

A városba érkező gyerekek és kísérőik a környék iskoláiban kapnak szállást és étkezést. Április 9-én délután a Deák téren közös játék kezdődik. Este a résztvevők fáklyás felvonulása után a Fő téren a polgármester nyitja meg hivatalosan a rendezvényt. Az április 11-i kavalkádon a Gyermek- és Ifjúsági Központban egyéni produkciókra és gyermekcsoportok bemutatkozására is lehetőség nyílik. Vendégeket az ország minden területéről és határainkon túlról is várnak. Jelentkezési határidő március 31-ig a Zabhegyező Gyermekanimátorok Egyesülete címén (1147 Budapest, Telepes u. 73., vagy a pinter.zoltan@zabhegyezo.hu e-mail címen).

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Százévesek a modellezők

Sopron - Százéves születésnapját ünnepli a Soproni Modellező Egyesület, mely az ország egyik… Tovább olvasom