Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Nem találkozott a vitorlás a kenussal

Nem akadt Rakonczay Gábor nyomára a Szeremley Huba által vezetett vitorlás az Atlanti-óceánon.
 A híres borász és barátai vasárnap, magyar idő szerint este tíz órakor kikötöttek a St. Martin-szigeten.

A kenus felesége, Rakonczay Viktória nem tagadja, hogy aggódik férjéért, de továbbra is úgy gondolja, Gábor jól halad a nagy vízen. „Az időjárás ideális, feltételezhetően kihasználja a lehetőséget és a napokban letakarítja a hajó alját a rárakódott algáktól.

Valószínűleg már elérte Guadeloupe, a francia sziget szélességét és már csak nyugatnak tart, ami mentálisan egy újabb kapaszkodó számára, hiszen még egy mérföldkövet teljesített az út alatt" – írta Viktória hivatalos honlapjukon.

Mint arról többször beszámoltunk, Rakonczay Gáborral február hetedikén szűnt meg a kapcsolat.

Olvasóink írták

 • 9. józanparaszt 2012. március 21. 21:21
  „szorítok Gábornak, és sok eröt a feleségének. Végre egy fiatal, aki elég bátor, hogy véghezvigye gyerekkori álmát. ez a lényeg!
  az itt hümmögöknek meg sajnálat!”
 • 8. Pistike 2012. március 21. 13:01
  „rokkker, Teljesen egyet értek veled!”
 • 7. rokkker 2012. március 21. 11:04
  „6. nága!!! 1. Semmi támadó jellegű nem szerepelt az írásomban. 2. A mai világban semmi szükség kenuval felfedező útra indulni, mert ezen a szinten már felfedeztek mindent, úgyhogy nagy hülyeséget mondtál. 3. Az életét kockáztatta, ami mellesleg súlyos bűn. Mindezt pusztán azért tette, hogy híres legyen, hogy megmutassa: ő képes rá a világon először. Ezt hívják feltűnési viszketeségnek. -> erre írtam hogy sajnálom őt, hogy neki ennyit jelentett az élete és a felesége. Persze ne mondjunk le róla, de azért túl naivnak se kell lenni: a mai modern korban ha felszerelnek egy akármilyen hajót ami ráadásul ekkora útra indul, akkor a profi tájékozódási, és tájékoztatási eszközökkel látják el. Nyilván nem eggyel nem kettővel. eléggé hihetetlenül hangzik, hogy egyszer csak minden egyszerre elromlik. Persze meg van rá esély, csak nagyon csekély..okoskodás helyett gondolkodni kéne, de ez sajnos sokaknak nem megy.”
 • 6. nága 2012. március 21. 10:31
  „meksz + rokker + öröksoproni: Szégyenteljes a hozzászólásuk!!!
  Sajnos, az tényleg nem tudható, hogy él-e még Gábor. A felesége reakciója azonban érthető, amíg nem tud bizonyosat. Inkább együtt érzőnek kellene lenni, nem primitív támadónak, ill. poénkodónak! A kenus részéről ez egy tényleg életveszélyes vállalkozás, de ha ő erre teszi fel az életét, ám legyen, csak tisztelhetjük érte!
  A világ egyébként még mindig az őskornál tartana, ha nem lettek volna bátor felfedezők, akik közül is számosan az életükkel fizettek a tudomány oltárán, de még többük pedig hozzájárult az ismeretek bővítéséhez.”
 • 5. Valjan 2012. március 21. 09:25
  „Sajnos februar 7-ota eltelt mar nehany nap....Csak a Remeny maradt...”
 • 4. öröksoproni 2012. március 21. 09:13
  „Lehet, hogy van az algatakarításra egy hosszú nyelű, flexibilis célszerszám.”
 • 3. rokkker 2012. március 21. 08:52
  „Valaki szerint fel lehet állítani egy kenut olyan vízben ahol nem ér le a lába? Sajnálom hogy neki ennyit ért az élete.”
 • 2. meksz 2012. március 21. 08:42
  „,,Az időjárás ideális, feltételezhetően kihasználja a lehetőséget és a napokban letakarítja a hajó alját a rárakódott algáktól. "
  Normális ez a nő?”
 • 1. szdavid 2012. március 20. 19:52
  „Hajrá Gábor! Bízunk benned! Tudjuk, hogy hamarosan célba érsz!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új kerékpárút épül a Fertő tónál, de drágábban

Új kerékpárút épül Fertőújlak és az ausztriai Mosonbánfalva (Apetlon) között. Pomogy (Pamhagen) a… Tovább olvasom