Kisalföld logö

2017. 10. 18. szerda - Lukács 12°C | 22°C Még több cikk.

Megújult a Gidapatak utcai gyalogátkelőhely

180 méter hosszan hét LED-es lámpatestet helyeztek el az új közvilágítási oszlopokra Sopronban, a Gidapatak utcai gyalogátkelőhelynél.

Biztonságosabb lett a gyalogosok számára az átkelés a Gidapatak utcai gyalogátkelőhelynél. 180 méter hosszan hét LED-es lámpatestet helyeztek el az új közvilágítási oszlopokra. Emellett a sárga villogóval ellátott (napelemes-környzettudatos) járdacsatlakozásokat is kiépítettek - jelentette be Fodor Tamás, polgármester hétfőn délután a helyszínen.

A fejlesztésre, azért volt szükség, mert a forgalmas úton nehezen lehetett megközelíteni a buszmegállót. A beruházás teljes költsége 11, 5 millió forint volt.

Elhangzott: az önkormányzat a soproniak biztonsága érdekében kilenc helyen is korszerű és energiatakarékos LED-es fényforrású világítótesteket helyezett el a városban.

A nagyobb fényben sötétedéskor, éjszaka vagy rossz látási viszonyok között nagyobb biztonságban lesznek így a gyerekek és a felnőttek egyaránt.

A következő átkelőket világították meg:
Ady Endre – Ibolya utca, Ferenczy – Vitnyédi utca, Lackner – Höflányi utca, Csatkai utca – Deák tér, Lackner – Damjanich utca, Kossuth – Fasor utca, Csengery – Frankenburg út, Erzsébet – Rákóczi utca.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Színház - Kezdődnek a soproni színitanoda foglalkozásai

Több korosztályban ismét részt vehetnek az irodalmat, színházat kedvelők a soproni teátrum… Tovább olvasom