Kisalföld logö

2017. 02. 21. kedd - Eleonóra 2°C | 9°C Még több cikk.

LMP: Hitelesen, elszántan következetesen

A kampányban listát írnak a pártok az ígéreteikből, de miért nem valósultak meg ezek az ígéretek az elmúlt két évtizedben?" – kérdezte Szakács Gyula.

– A kormány kaotikus gazdaságpolitikájával szétdúlta a gazdaságot. Az alacsony és közepes jövedelműeket hozták nehéz helyzetbe. Mi igazságosabb rendszert szeretnénk. Az LMP olyan jelöltet állított Sopronban, aki huszonhárom éve kisvállalkozóként dolgozik itt, ismeri a város hétköznapjait, problémáit.

Tudja mi fáj, mi hányzik. Hitelesen, következetesen és elszántan fogja képviselni a helyiek érdekeit – mondta Jávor Benedek, a Lehet Más a Politika parlamenti frakciójának vezetője csütörtöki, soproni sajtótájékoztatóján.

Szakács Gyuláról beszélt, aki a 12-es körzet vasárnapi időközi választásán az LMP színeiben indul a megüresedett mandátumért. A jelölt arról beszélt, hogy Sopronnak hihetetlen mértékű az eladósodottsága, amit az itt élőknek kell majd visszafizetniük.

„A kampányban listát írnak a pártok az ígéreteikből, de miért nem valósultak meg ezek az ígéretek az elmúlt két évtizedben?" – kérdezte Szakács Gyula, ki szerint látszatberuházások vannak a városban. „Szépek a díszburkolatok, de lettek volna ennél sokkal fontosabb feladatok is" – tette hozzá.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Konferencia: IMF megállapodás csökkenthetné a kamatkiadásokat

Finanszírozás - kockázatkezelés - csaláskutatás: pénzügyi szakemberek soproni konferenciája az… Tovább olvasom