Kisalföld logö

2018. 11. 18. vasárnap - Jenő -1°C | 6°C Még több cikk.

Legszebb ház a Fertő-vidéken

Fertő-táj - A Fertő-part legszebb felújított, valamint új építésű házát keresik. Emellett a világörökség tanácsa programfüzetben jelenteti meg a jövő évi rendezvényeket.
A Fertő-táj Világörökség Magyar Tanácsa Egyesület, valamint a Civilek a Fertő-tájért Egyesület pályázatot írt ki a Legszebb ház a Fertő-vidéken címmel. Ennek keretében a legszebb felújított és új építésű házat keresik. A jelentkezési határidő: november 15. A pályázatokat pedig az egyesület irodájának címére: Fertőd, J. Haydn utca 2. szám alá lehet elküldeni.

Ivanics Ferenc, az egyesület elnöke elmondta: céljuk, hogy a Fertő-vidéki házak egységes formában jelenjenek meg. A pályázattal is erre ösztönzik a tulajdonosokat. A figyelemfelhívó szórólapokat az érintett településeken (a postaládákba) szétosztották.

– A pályázat mellett a Fertő-parti programokat szeretnénk egy füzetben megjelentetni – folytatta az elnök. – A kiadványt várhatóan a jövő márciusi utazási kiállításon mutatjuk be. Megkértük a civil szervezeteket, intézményeket, önkormányzatokat, gazdasági társaságokat, hogy a 2009-es eseményeiket küldjék el hozzánk. Így az összesítés után még van lehetőség a programok megváltoztatására, hogy például a kezdési időpontok ne ütközzenek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szájer-Karas: Közös akció a szabad határokért

Szentmargitbánya - Eltakarta Szentmargitbányánál az osztrák mellékút közúti forgalmát akadályozó… Tovább olvasom