Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

Egymilliárdos bevételnövelés a vám- és pénzügyőri hivatalnál

Évértékelő állománygyűlést tartott a vám- és pénzügyőri hivatal soproni kirendeltsége, amelynek munkatársai egymilliárd forinttal növelték bevételeiket.

A költségvetés bevételi oldalát több mint egymilliárd forint vám- és áfaösszeggel növelték a vám- és pénzügyőri hivatal soproni munkatársai, minden szakterületen emelve az ellenőrzés szintjét – hangzott el a vámhivatal évértékelőjén. Cseh István alezredes, soproni vámparancsnok az elektronikus vámeljárás bevezetéséről is szólt, mint elmondta, az így lefolytatott vámeljárások aránya az év végére elérte a 63 százalékot.

A soproniak jövedéki szakterületen 172 esetben alkalmaztak bírságot, ezenfelül 83 alkalommal méltányosságot gyakorolva hívták fel a szabálytalanságra a figyelmet. A számok ellenére kijelenthető, hogy Sopron és környéke nem tartozik a ˝fertőzött˝ területek közé. Többnyire adminisztrációs és más kisebb hiányosságok miatt kellett intézkedni.

Rendészeti területen 24 millió forint közigazgatási bírságot szabtak ki, valamint 72 esetben tettek feljelentést bűncselekmény, illetve szabálysértés elkövetésének gyanúja miatt. A Cseh István vezette hivatal teljesítményét három országos és kilenc regionális szintű elismeréssel jutalmazták az elöljárók. Az évértékelő értekezleten Szekér András alezredes, a Vám- és Pénzügyőrség Nyugat-dunántúli Regionális Parancsnokságának parancsnokhelyettese jónak minősítette a soproniak tevékenységét, s a hivatal dolgozóinak munkáját dicsérő elismerő oklevelet nyújtott át a parancsnoknak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Billy Idol és a Massive Attack az idei VOLT Fesztiválon

Billy Idol és a Massive Attack, valamint Ákos és a Quimby is már biztosan fellép az idei VOLT Fesztiválon. Tovább olvasom