Kisalföld logö

2017. 06. 23. péntek - Zoltán 21°C | 32°C Még több cikk.

Bognár Zoltán, az Info Tv vezetőjének reagálása

Nem igaz, hogy az Info Tv stúdiót működtet az önkormányzat épületében, hiszen a filmkészítés, annak utómunkái, a képújság szerkesztése mind máshol történnek - írta Bognár Zoltán, a fertődi Info Tv vezetője.

Tény azonban, hogy egy darab számítógép amely a képújságot vetíti, és egy darab videomagnó amely a filmek bejátszását teszi lehetővé, technikai okból az önkormányzat portáján kaptak helyet, egyeztetve azt az akkori polgármesterrel és képviselő testülettel - reagált Bognár Zoltán Kihullnak a csontvázak Fertődön című írásunkra.

Nem egyedülálló megoldás ez hiszen az Info Tv működési területén lévő hét darab vetítő számítógép mindegyike önkormányzati ingatlanokban működik (Hegykőn, Fertőendréden, Hidegségen, Röjtökmuzsajon…stb). Ennek oka, hogy a kábeltévé központjához, amely rend szerint ugyanott kapott helyet, a lehető legközelebb legyen a jó minőségű adás érdekében.

Fertőd esetében a testületi ülések valamikori élő közvetítése miatt kellett a beinzertálási pontot a Polgármesteri Hivatal épületébe telepíteni. Mindezekért cserében az Info Tv semelyik önkormányzattól nem kér és nem kap támogatást, valamint a hirdetéseik is díj mentesen kerülnek közzétételre.

Természetesen Fertődön is.

A működésünk óta eltelt évek során az önkormányzatokkal jó kapcsolatot építettünk ki. Használják a tv adta lehetőséget, így a közérdekű híreik időben, pontosan eljutnak a nézőkhöz, a kapott vagy készített filmes anyagaikat díjmentesen levetítjük

Igyekszünk mindent megtenni a jó együttműködés érdekében.

A választások után, az érintett települések új képviselő testületeitől és polgármestereitől sem kaptam negatív visszajelzést, aggályt a fentiekkel kapcsolatban.

Kocsis Ferenc nyilatkozatát méltatlannak tartom, mivel azt a témában történt egyeztetés, véleménycsere nélkül tette meg.

Fertőd esetében a porta helyiségében működő számítógép és magnó áramot fogyaszt, amely kb. 4-5 ezer forintnyi költséget jelent havonta az önkormányzat számára.

A hirdetések elemzése alapján kimondhatom, hogy az Info Tv az elmúlt években Fertőd Város Önkormányzata és intézményei részére folyamatosan 3-4 oldalnyi anyagot szerepeltetett, melynek értéke havonta 24-30 ezer forint volt. Ez az áram fogyasztásának mintegy 5-6 szorosa, tehát a Polgármesteri Hivatal számára semmiképpen nem tekinthető előnytelennek.

Az itt leírtak ellenére, amennyiben a Polgármester Úr és a Tisztelt Képviselő Testület a továbbiakban úgy gondolja, hogy az Info Tv ingyenes szolgáltatásaira nem tart igényt, hanem közérdekű információinak közzétételére - mint azt a nemrégiben két alkalommal is megtette a titkárnői állás meghirdetésekor alkalmanként 70-80.000 forintért - más megoldást keres, azt tisztelettel tudomásul veszem és intézkedek a berendezések eltávolításáról a hivatal épületéből.

Olvasóink írták

 • 14. Szabo79 2010. november 11. 21:25
  „ragogumi: azt te sem hiheted, hogy ha elkezditek mondogatni hogy ártott a K.F a városnak, akkor az valósággá válik. Sajnos egyenlöre csak a 4-ek árthatnak itt, hiszen mindent leszavaznak amit csak érnek hogy gátolják a munkájában. A jogait is korlátozták így nehéz elhinni hogy valamiben is árthatott, ezt csak azok érezhetik igy akik az elszámoltatás alá esnek, nekik lehet hogy káruk számazik pl. az ÁSZ jelentésböl...., na meg az ingyenkonyhából... és lehetne sorolni oldalakon át. Tudod mióta láthatjuk az ülések felvételeit nagyot zuhant a 4-ek "tetszési indexe". Abban igazad van hogy ha most lennének a választások nagyon más lenne a testület összetétele :-)”
 • 13. macsek00 2010. november 11. 19:21
  „Tisztelt "Rágógumi" olvassa el az ÁSZ jelentést és megtudja ki mennyi kárt okozott. Ott több millióról is szó van, nem beszélve egyéb dolgokról. Igen a polgármester önökért dolgozik, remélem megkapják méltó büntetésüket.
  A tények azok tények még akkor is, ha azok nagyon fájnak.”
 • 12. Rágógumi 2010. november 11. 18:57
  „A három reagálásból kettő ugyan az a személy nem tudom miért kell reggelni két néven! No ez szánalmas :D:D
  (11. szabo79)A hölgyeket én nem sértegettem (csak leírtam a véleményemet),ezt megtehették volna korábban is, hogy részt vesznek illetve részt veszel a testületi üléseken!? Azt viszont kikérem magamnak én sem a jelenlegi sem a régi testületnek nem voltam tagja!
  (10.macsek00) Ön azt írja az álljon ki elénk aki nem követett el semmit a település közössége ellen! Hát nézze: szerintem Fletoszentferenc 1 hónap alatt több kárt okozott a településnek (ezzel összefüggésben a lakóinak is) mint az előző városvezetés 10 év alatt. Így szerintem ő, NEM ÉRTÜNK DOLGOZIK!!
  Amit a városban körbejárva hallok, sok ember már másképp gondolja Fertőd dolgait mint a szavazáskor, talán eljön az idő amikor ezt a dolgot Ön is befogja látni. Sajnos azonban ezt az imázs rombolást nem lehet visszafordítani:(”
 • 11. Szabo79 2010. november 11. 15:03
  „Ragogumi: olyan szomorú hogy ilyen nagy mellénnyel hazudoztok. Nem hogy nem volt élö közvetítés az utóbbi években, de még a kazattákat is megsemmisítették, a jegyzö maga válaszolta egy lakossági megkeresésre, na meg laknak pár ezren a városban akik (nem) láthatták az üléseket. Bértapsolónak nevezni és sértegetni pár tisztességes nyugdíjas asszonyt szégyenletes. Biztos lehetsz benne nem a taki kocsmájában kaptak ingyen fröccsött a véleményükért, csak nem vagytok hozzászokva hogy elmenjenek a városlakók az ülésekre. Vajon miért nem? Amikor hatalmon voltatok nem csak sértegettétek volna öket...., tölük is féltek? Pedig nem csinálnak semmit csak figyelnek, nem balhéznak és nem kötözködnek, mi a bajotok ezzel? Ha üvöltöznének és megzavarnák az ülést akkor ki lehetne vezettetni öket, de te sem gondolod komolyan hogy néhány idös hölgy balhézni megy oda.”
 • 10. macsek00 2010. november 11. 10:18
  „Egyetértek ,,hugo"-val. Azok háborognak, akiknek van takargatni valójuk. Igen, voltak tv közvetítések, de azok az utóbbi pár évben megszűntek, mert nem lehetett nyilvánosságra hozni a gazságokat. Belőlük most a félelem beszél, mert kitudódhatnak nagyon kellemetlen dolgok. Aki nem követett el semmit a város közössége ellen, az merjen nyíltan odaállni elénk. Mindig az kiabál a tűzoltóér, aki a tűzet gyújtotta.
  Azért támadják ennyire a Kocsis F.urat, hogy magukról eltereljék a figyelmet. Nem jönnek rá a kishitűek, hogy ez csak olaj tűzre, kárognak a varjak.
  Bértapsoló???? Menjen körbe a városban (ha van képe hozzá) és kérdezze meg az embereket.
  Javaslom még, hogy olvassák el az ÁSZ jelentést.
  http://www.fertod.hu/www.fertod.hu/doctar/Szamvevoi_jelentes_2009.pdf”
 • 9. hugo 2010. november 11. 09:15
  „szomorú, hogy így állunk...Jól kivehető, h kinek van érdeksérelme KF ténykedése miatt. Sebaj, ezért lett megszavazva, h a kiskirályságnak vége legyen...Azért (is) támadjátok mert 1 hónap után vannak tévedései? Elődje 18 év után is követett el komoly hibákat vagy nem???
  fizetett bértapsoló??? :D:D:D vicces vagy...:)mégse, inkább idióta...

  Fletó: Ferenc
  Ferenc: Fletó ennyi... különösebb párhuzam nem hiszem h lenne..

  üdv”
 • 8. Rágógumi 2010. november 10. 23:02
  „5, szabo79: Szerintem igen is volt arra példa hogy élő adást sugárzott a kábel tv. Talán még a testületi ülésekről is történt innen közvetítés valaha. Most viszont ha akarná Fleto akkor lehetne élőben élvezni az előadását meg azt a néhány fizetett bértapsolót ott hátul! Viszont az unokámnak én nem szívesen mutatnám meg ezt a "csúcsra járatott" matematikai bemutatót amit ott művel a pénzügyekkel meg a szavazat számlálással.
  A másik kérdésedre én is csak visszakérdezek. Honnan tudod hogy jól informált? Te tudod az információ helyességét? Akkor Téged is valaki informál? Jujj!!
  Különben meg a Te Fletód mondta "gazdasági kérdésben nem kell zárt ülés" akkor ez sem titok!”
 • 7. PancsKaszaMell 2010. november 10. 20:04
  „Könyörgöm! Miért Fletózzátok? Mi az oka?”
 • 6. manus-Fertő 2010. november 10. 18:59
  „Ahova lapozom a kisvadföldben,mindenhol Fertőd a téma,csak sajnos negatív megvilágításban.szabofiam te u.o ostoba vagy,mint mikor választások voltak.Olvasd el még 10x a cikket,de nemvagyok benne biztos,hogy megérted.mellesleg Bognár Zoli nem közszereplő,úgy ba..ik neked válaszolgatni.fleto rosszak a tanácsadóid..”
 • 5. Szabo79 2010. november 10. 18:30
  „Nekem csak egyetlen kérdésem lenne a polgármester választáson elbukott Bognár Zoltánhoz: ha az élö közvetítések miatt telepítették a technikát az Önkormányzat épületébe, akkor miért nem vetítettek le egyetlen képviselőtestületi ülést sem? Mint korábbi képviselö és a pénzügyi bizottság volt elnöke biztosan tudja, hiszen elégszer jelezte a lakosság hogy szeretné látni/tudni mi történik a fejük felett. Az meg aztán a legfurcsább, noha nem jutott be a testületbe még is nagyon jól informált a hivatali pénzügyekben? Ezeket ki szállítja? Csak nem az a 4 képviselö egyike akik választások óta azon mesterkednek, hogy valahogy önt juttassák a lakosság akarata ellenére a polgármesteri székbe?”
 • 4. PancsKaszaMell 2010. november 10. 18:13
  „Tán szoci?”
 • 3. PancsKaszaMell 2010. november 10. 18:12
  „Mongya má´ meg gall, hogy miért fletó a KF?”
 • 2. gall 2010. november 10. 16:02
  „http://www.indavideo.hu/video/A_Bolond_-_Fleto_rajzfilmen/”
 • 1. gall 2010. november 10. 15:21
  „fletó révén 3 napja Fertődőn röhög a Megye a Kiaslföld-révén,hogy kocsis kikkel áll harcba!! Város-imázs ala kocsis-art.Grt! kocsis-diplomácia! Még az a szerencse,hogy a testület a kezdő-jogokkal ruházta fel a kezdő polgármestert! Itt tisztán látni,hogy nem 1 üzleti-érzékkel megáldott emberrel van dolgunk,hanem egy sértődékeny bosszúállóval. 80000Ft=1 hírdetés,grt fletó.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bolgár nemzetiség - sok a vegyes házasság

Sopronban és a város környékén mintegy háromszáz bolgár él. Többnyire vegyes házasságokban. Ezúttal… Tovább olvasom