Kisalföld logö

2017. 12. 14. csütörtök - Szilárda 0°C | 7°C Még több cikk.

Biczi: Sopront is elérte a hazug rezsiharc

Sopron sem maradt ki a Fidesz rezsiharcnak hazudott szemfényvesztő választási kampányából - mondta el sajtótájékoztatóján Biczi László (MSZP).

Szerdán Sopronba érkezett a fideszes roadshow - kedze csütörtöki sajtótájékoztatóját Biczi László, az MSZP helyi szervezetének elnök helyettese.

A kormány a külföldi multik ellen hirdet harcot, de valójában a magyar kisvállalkozókat, az önkormányzatokat és ezeken keresztül a magyar embereket bünteti a hazug kampányával - tette hozzá a politikus.

A multit nem kell félteni, ő majd elbocsájtja a dolgozóit, visszafogja a beruházásait, nem kér többet a hazai beszállítókból, ha meg végképp nem éri meg neki, majd eladja jó drágán az üzletét a Fidesz uralta államnak. Láthatjuk, mennyire nem sajnálja a pénzt Orbán például az E.On gázüzletágára, ami szakmabeliek szerint is pénzkidobás.

Itt Sopronban sem a multik kezelésében van a távhő, a szemétszállítás, a víz-, a csatorna- és a szennyvíz kezelése, hanem a Fideszes városvezetés kezében. A kéményseprők pedig, akik most a puszta életben maradásért küzdenek, helyi kisvállalkozók.

Orbán Viktornak azonban a harc a lényeg. Egy nagy nemzeti népbutításnak vagyunk az elszenvedői. A rezsicsökkentéssel, csak egy töredékét adják vissza annak a pénznek, amit elvettek a telefonadóval, a tranzakciós adóval, a megemelt ÁFA-val, vagy itt Sopronban a nemrég bevezetett ingatlanadóval.

Ami pedig végképp elfogadhatatlan, hogy a jelek szerint, ehhez a butításhoz hamis aláírások tömegét szedték össze. Legalábbis erre utal, hogy a soproni MSZP irodába, tucatjával hozzák a polgárok azokat a Fideszes meghívókat, amiket kéretlenül dobáltak be nekik.

A Fidesz, a normális, értelmes kormányzás helyett, folyamatosan kitalált ellenségek ellen harcol, most pedig megpróbálja a magyar embereket is becsapni! Ne hagyjuk magunkat - zárta szavait Biczi László.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jordán Tamásék József Attila estje Sopronban

Jordán Tamás, Huzella Péterrel együtt a Szólt az ember című József Attila műsorával lép fel… Tovább olvasom