Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Az MSZP és az SZDSZ továbbra is összetart

Sopron - Az MSZP és az SZDSZ helyi szervezetei továbbra is fontosnak tartják az együttműködést és a közös munkát, mely országos példa lehet – hangzott el a tegnapi sajtótájékoztatón.
A kialakult országos helyzettől, a koalíció sorsától függetlenül a jövőben is együtt fog tevékenykedni Sopron fejlődéséért az MSZP és az SZDSZ soproni szervezete. Ezt Kránitz László (MSZP) országgyűlési képviselő és Kóczán Zoltán, az SZDSZ soproni szervezetének vezetője jelentette be pénteken.

– Együttműködésünk előző négy évét a város fejlődése szempontjából az egyik legsikeresebb időszaknak tekintjük – fogalmazott Kránitz László. – Beruházások indultak, megépült a mentőállomás, elkészült az inkubátorház, megújult a stadion, körforgalmak, utak épültek. A város érdekeinek érvényesítése marad a további célunk akkor is, ha a fideszes városvezetés kezdettől fogva elutasítja a kormánypárti együttműködést. Pedig a Nemzeti Fejlesztési Terv időszakában, az előző ciklusban több milliárd forint fejlesztési pénzhez jutott hozzá Sopron.

Kóczán Zoltán hozzátette, kormányzati kapcsolataikat továbbra is felkínálják, habár ezzel a lehetőséggel a választások óta eltelt két év alatt a városvezetés nem élt. – Fontosnak tartjuk, hogy országos szinten példa legyen további együttműködésünk – fejtette ki az elnök.

Olvasóink írták

 • 6. csabazs 2008. április 14. 11:19
  „Szent Mihály!
  Teljesen egyet értek veled, de ezt az érintetteknek, ott a Polgármesteri Hivatalban is tudniuk kéne, különben a mi kis városunk teljesen tönkremegy!”
 • 5. Szent Mihály 2008. április 14. 10:38
  „Ha két soproni polgárár közűl az egyikűkuk állandóan feljentgeti a másikat, akkor hogyan kérhet viszont segítséget ügyes - bajos pályázatainak támogatásához. Sopron fejlödése érdekében együtt kellene működni pártállás nélkül városvezetőnek és összes polgárnak , fiatalnak, idösnek egyaránt. Ez lenne a 731 éves városunk elsőrendű és rangú érdeke.”
 • 4. Szent Mihály 2008. április 14. 10:38
  „Ha két soproni polgárár közűl az egyikűk állandóan feljentgeti a másikat, akkor hogyan kérhet viszont segítséget ügyes - bajos pályázatainak támogatásához. Sopron fejlödése érdekében együtt kellene működni pártállás nélkül városvezetőnek és összes polgárnak , fiatalnak, idösnek egyaránt. Ez lenne a 731 éves városunk elsőrendű és rangú érdeke.”
 • 3. csabazs 2008. április 14. 06:25
  „Ha tényleg így gondolják és a jövőben így is cselekszenek, az példaértékü! A városért össze kell fogni és nem széthúzni!

  FREDDY/S! A mostani városvezetés egy nagy túrót csinált eddig a pereskedésen kivül! A soproni TV-ben néztem egyik este Fodor tájékoztatóját, másról nem szólt, mint blabla meg az "álomkergetés"!
  Közben meg lehet nézni, hogy pusztul le a teljes belváros, nincsenek turisták, stb, tehát program nyista!
  Igaz most igértek valami új programot a turizmus fejlesztésére, de ez tűzoltás! Már régen meg kellett volna tenni, nem egy hónappal a turistaszezon megkedése előtt!”
 • 2. joco1 2008. április 14. 05:43
  „Freddy/s:milyen reális kép hiányzott Neked?Az hogy nem a jelenlegi "meggyözödésböl" irányitó, (majdnem titkositott)több tizmillás "sikerdijas "polgármester és csapata (élükön a "párossal")irányitotta az a négyévet is?”
 • 1. FREDDY/S 2008. április 12. 10:18
  „Csak a reális kép hiányzott a város fejlődéséből az elmúlt négy évben, nemde...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Folytatódnak a horvát–magyar projektek

Sopron - „Közös magyar–horvát projektek várnak megvalósításra a jövőben az energetikában… Tovább olvasom