Kisalföld logö

2016. 10. 27. csütörtök - Szabina 5°C | 12°C

A mentőknek gyűjtenek, de a mentősök nem tudnak róla

Sopron - Ismét telefonos gyűjtés kezdődött a soproni mentők megsegítésére. A mentőállomás vezetője és az alapítványi titkár elhatárolódik a kezdeményezéstől.
– Az elmúlt esztendőben egy adományozási kampányban a soproni mentők 1,2 millió forint értékben életmentő eszközöket kaptak egy budapesti alapítványtól. Ugyanakkor e szervezet pénzgyűjtési módjáról csak utólag értesültünk, így fogalmunk sincs, pontosan mennyit áldoztak a telefonon megkeresett soproni cégek és magánszemélyek a mentő céljaira – mondta dr. Erdélyi Miklós, a mentőállomás vezetője. – Most is csak a helybéliektől tudjuk, ismeretlenek újból elkezdték a gyűjtési akciót.

– Mivel bennünket nem informáltak a kezdeményezők, ezért az Együtt az Életért, Sopronért Mentőalapítvány kuratóriuma és a mentőállomás nevében elhatárolódunk ettől az új, telefonos pénzszerzési módtól – tette hozzá Lükő Péter alapítványi titkár. – Alapítványunk ilyen módon nem gyűjt pénzt és a jövőben nem is tervez telefonos akciót. Akik támogatni szeretnék céljainkat, azoknak csekket küldünk vagy a mentőállomáson kérhető.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Átemelőszivattyú az udvarokban

Sopron - Aggódnak azok a Várkerületen élők, akiket érint a jelenleg is tartó csatornázási program.… Tovább olvasom