Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 29°C Még több cikk.

Visszavennék az Arany-iskolát

A csornai önkormányzat élni kíván az Arany János Általános Iskola és Speciális Szakiskola visszavételének jogával. Egyebek mellett erről döntött múlt heti ülésén a képviselő-testület.
A csornai önkormányzat új képviselő-testülete első rendes ülésén módosította a kéményseprő-ipari közszolgáltatás kötelező igénybevételéről szóló rendeletet. Ennek értelmében 2003. január elsejétől például egy szabványkémény kötelező tisztítása évente 440 forint lesz.

A képviselő-testület elbírálta a Bursa Hungarica felsőoktatási önkormányzati ösztöndíjpályázatot és döntött a közoktatási, közművelődési és egészségügyi informatikai pályázatok önrészének biztosításáról. Ugyancsak döntöttek a József Attila Filmszínház üzemeltetésére vonatkozó bérleti szerződés meghosszabbításáról 2003. december 31-ig. Ám a kikötés szerint a bérleti jogviszony két hónapos felmondási idővel bármikor megszüntethető.
Kovács Tamás javaslata alapján határoztak arról is, hogy a Pártok Házában lévő MDF-iroda helyén képviselői fogadóirodát alakítanak ki, amit a Reménysugár Egyesület is igénybe vehet. Papp József indítványára határozati javaslatban rögzítette a testület, hogy az önkormányzat élni kíván az Arany János Általános Iskola és Speciális Szakiskola visszavételének jogával a megyei önkormányzattól.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Arányos képviseletet várnának el

A polgári oldal számára megalázó az a módszer, amit a képviselő-testületen belül a bizottsági helyek… Tovább olvasom