Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 1°C | 7°C Még több cikk.

Táborozás egész nyáron Beleden

Az önkormányzat és az Egyesített Szociális Központ felmérése alapján állították össze a helyi gyermekek nyári elfoglaltságát, felügyeletét.
Ahogy a szociális központ vezetőjétől, Buthi Krisztinától megtudtuk, a helyi családi napközi – jelenleg 14 gyermekkel – egész nyáron, folyamatosan működik. – A nagyobb gyermekeknél is van igény a felügyeletre, így számukra a gyermekjóléti szolgálat keretein belül biztosítunk ellátást és felügyeletet, nyáron háromszor egy héten át, ahol hetente negyven gyermekre készülünk – mondta Buthi Krisztina. A következő héten a Széchenyi-egyetemmel közös dunaszigeti táborban olyan fiatalok felkészítését végzik, akik a későbbiekben részt vehetnek a kisváros ifjúságpolitikájának alakításában, készítésében.

– Július végén ötven gyermeknek egyhetes bentlakásos tábort szervezünk Zánkára – tette hozzá az intézményvezető. Elmondta még, az óvoda augusztusi leállása miatt azon gyermekeknek, akik felügyeletét a szülők nem tudják megoldani, az Egyesített Szociális Központban biztosítanak felügyeletet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Útfelújítás a 83-ason

Felújítják a Pápát Szannyal összekötő út egy 8,8 kilométeres szakaszát. A Marcaltőtől a Veszprém… Tovább olvasom